У Луцьку відомий письменник розповість про «життя та іншу хімію»

У Луцьку відомий письменник розповість про «життя та іншу хімію»
У Луцьк приїде письменник Марк Лівін і проведе творчу зустріч «Життя та інша хімія».

21 грудня о 18 годині у клубі №3 (вулиця Драгоманова, 1) відбудеться зустріч із українським письменником Марком Лівіним, - повідомляють організатори у Facebook.

«Луцьк! Ми цього чекали і дочекалися! Проти нас були жорсткі погодні умови, гострі респіраторні захворювання та інша нечисть, проте під кінець сезону Марк Лівін усе-таки приїде до нас і розповість про життя та іншу хімію», - йдеться у повідомленні.

Організатори закликають: «не сидіть у недільний вечір нудно вдома, а лаштуйте лижі і ковзани до нас - послухаєте про цікаве».

Кількість місць обмежена, тому варто заздалегідь подбати про запрошення, які можна забронювати за телефоном (063) 06 08 976 (Володимир).

Довідка

Марк Лівін - сучасний український письменник, блогер та музикант, лауреат літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» у номінації «Проза» за повість «Життя та інша хімія»(2012). Автор збірки короткої прози під назвою «Книжка», котра складається із 30 невеликих за об’ємом оповідань різної тематики. Учасник багатьох літературних фестивалів та мистецьких заходів в Україні та за кордоном. Автор одного з найбільших літературних блогів в україномовному просторі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відомий письменник розповість про «життя та іншу хімію»
15 грудень, 2014, 08:00