На Волині відключення електроенергії зачеплять і «місто шахтарів»

На Волині відключення електроенергії зачеплять і «місто шахтарів»
Працівники підприємства «Волиньобленерго» представили міському голові Нововолинська Віктору Сапожнікову графік відключень електроенергії по місту.

Як зауважив мер на прес-конференції, він його уважно вивчив, проаналізував по інших районах і регіонах, і не поставив свого підпису, - повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

«Місто забезпечує електростанції паливом і несправедливо, коли в шахтарському місті відключатимуть електро­енергію. Але виникають технічні моменти, на які міська влада не має впливу і тому відключення неминучі: з 11 до 13 години, з 17 до 19 години», - йдеться у повідомленні.

Повідомляють також, що у мікрорайоні Шахтарському відключення електроенергії будуть у понеділок, середу, п‘ятницю та неділю.

Найбільш «страждатимуть» мешканці 15-го, 5-го, 6-го мікрорайонів, будинки яких «замкнені» на енергопостачанні промислової зони (ливарний завод, «Кроноспан» «БРВ-Україна»). Тут відключення будуть здійснюватись щоденно.

Віктор Сапожніков наголосив, що він відстоює інтереси міста і енергетики пообіцяли врахувати його побажання і зробити ці графіки більш гнучкими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому б у місті не виключити зайві ліхтарі. В деяких місцях вулиці освітлюють два ряди ліхтарів + рекламні щити + вітрини магазинів ... ?
Відповісти
знов умом блеснула
Відповісти
Останні новини
Долар «стрибнув» ще вище
17 грудень, 2014, 09:58
На Волині відключення електроенергії зачеплять і «місто шахтарів»
17 грудень, 2014, 09:38