Гунчик закликає бізнес «вимкнути світло»

Гунчик закликає бізнес «вимкнути світло»
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик не задоволений, що представники бізнесу області не економлять на освітленні.

Про це він розповів під час оперативної наради голови ОДА 22 грудня.

За його словами, в час, коли країна живе в режимі жорсткої економії, бізнес ігнорує постанову Уряду про економію споживання електроенергії.

«Сьома година вечора – бари, паби, забігайлівки – все світиться, музика ричить. А реклама. Скільки світла затрачається на освітлення вивісок? Я прошу переглянути графіки роботи закладів відпочинку. Я прошу бізнес переглянути використання електроносіїв і зменшити або обмежити їх використання», - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому нікого не хвилює що бізнес платить податки, заробітні плати працівникам??? Зрештою, за електроенергію підприємці сплачують за вищими тарифами, ніж населення
Відповісти
а міську раду о 21-00 бачили ? коридори і то освітлюються !!!
Відповісти
Звісно, хай бари, ресторани і нічні клуби працююють в день з 9.00 до 19.00 - маразм в пана Гунчика посилюється. Чоловіче, а податки, а оплата тих же послуг і най головніше робота для людей, перш ніж "нести" якусь фігню потрібно думати головою. А то виходить, що їм просто потрібно закрити свою діяльність оскільки основні заробітки в час коли Гунчик наказав економити електро енергію.
Відповісти
Може то "владі" тра ворушитись а не людям економити? Гунчик, ти собі такого питання не ставив?
Відповісти
Боже, де той Гунчик-бідунчик взявся на голову Волинян? Це точно старчеський маразм!!! Нехай він у себе в адмінісрації під свічку працює - от і економія на світлі.
Відповісти
гунчику а хто тобі буде заробітну плату платити,якщо ми не заплатимо податків,старческий маразм без коментарів...
Відповісти
Якщо підприємці мають чим платити за освітлення, то чому вони мають економити? Це їх особисті питання.
Відповісти
В того Гунчика такий вигляд...шо йому не в адмыныстрацыъ працювати а у сміттєвому контейнері, хай краще свої мільйони які задекларував на армію пожертвує
Відповісти
Гунчик був чмом на Луазі, так чмом і залишився, зате дешево петі паросюку завод продав, сам вікна бив, щоб дешевша залишкова вартість була, він бик...
Відповісти
Ти чио не менше, нічого в житті доброго не зробив!
Відповісти
Я от не розумію сенсу тих відключень? То ж за електрику платять, вона ж не халявна, держава на ній заробляє гроші! Для чого відключати?
Відповісти
В країні електрики буде хоч відбавляй, але виробити її можливо лише з використанням вугілля якого немає)))
Відповісти
Гунчик,ти сам то собі електроенергію не відключиш,так от мовчи тоді,влада нічого не робить і на собі не економить,а на людях потрібно ж зекономити,а хто такі люди,їм ж нічого не треба,нащо їм те світло?Ви можете собі дозволити купувати машини,їздити за кордон,а на людях,які і так отримують копійки хочете на світлі зекономити.До чого тут вимикати свіло ,ти як вкотре будеш вечеряти в ресторані,як без світла будеш?
Відповісти
В Порошенка завод горить багатьма лямпочками - погано, виключи і чому не економить!!! А як людина поставила питання надлишкового використання енергії - знову погано! Ви що не думаєте? Як би вчинили Ви?
Відповісти
А директор Волинського центру нанотехнологій закликає владу зайнятись реальним енергозбереженням- заощадженням коштів і ресурсів без зменшення якості життя( вимкнень електрики, води, тощо.)!!!
Відповісти
Подейкують Гунчик до Києва , а нам Палицю....І за що ті гріхи спокутувати нам....
Відповісти