Незабаром у школах вчитимуть, що таке «Євромайдан» і хто такі «тітушки»

Незабаром у школах вчитимуть, що таке «Євромайдан» і хто такі «тітушки»
Підготовка матеріалів про Євромайдан та війну на сході України, які будуть включені у навчальні посібники для учнів 11-х класів, а також у методички для вчителів, наразі знаходиться на завершальному етапі.

Про це йшлося під час чергової зустрічі авторського колективу із заступником міністра освіти і науки Павлом Полянським, - повідомляє Укрінформ.

"Текст додаткового параграфа для учнів буде максимально лаконічним, адже у тих місцях, де текст можна замінити на візуальні матеріали, обсяг авторського тексту буде мінімізований за рахунок фотографій, діаграм тощо. Також у параграфі розглядатимуться нові поняття та їхні тлумачення, зокрема: "Євромайдан", "тітушки", "волонтер", "сотня", "АТО", "Асоціація з ЄС", "добровольчий батальйон" та інші", - йдеться у повідомленні Міністерства освіти і науки України.

При цьому для вчителів готують методичний матеріал про події Євромайдану та російсько-українську війну 2014 року, що буде містити більш науково обгрунтований виклад подій та рекомендації щодо їх вивчення з учнями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://www.youtube.com/watch?v=rvXXHtheXBQ#t=129
Відповісти