Волинській бійці подарували свято дітям на Донеччині. ФОТО

Волинській бійці подарували свято дітям на Донеччині. ФОТО
Бійці роти особливого призначення «Світязь» УМВС у Волинській області та волонтери привітала дітей у школах та садочках одного із міст на Донеччині із новорічними святами.

Смачні та розвиваючі подарунки для дітей купили за кошти БО «Благодійний фонд Марини Шеремет», - повідомили у прес-службі УМВС 9 січня.

«Цей населений пункт ми, так би мовити, взяли під опіку п’ять місяців тому. Тепер намагаємося кожні десять днів навідуватися сюди із речами першої необхідності. При цьому намагаємося не обділити нікого: нас тут уже знають не лише дітлахи, а і дорослі», – розповіла засновниця фонду Марина Шеремет.

Марину та волонтерів її благодійної організації у місті дійсно впізнають усі мешканці, адже кожен їхніх приїзд для місцевих – це можливість отримати належну гуманітарну допомогу. А привозять волонтери те, чого найбільше потребують люди: продукти харчування, одяг, предмети особистої гігієни.

А у період новорічно-різдвяних свят вирішили допомогти дітям. Заручившись підтримкою працівників роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області, волонтери навідалися в гості у школи та дитячі садочки.

«Ми передали дітям те, чого їм справді не вистачає. Окрім солодощів, малеча отримала цікаві книги та розвиваючі ігри. Так вони зможуть відволіктися від бойових дій, звуків снаряд і пострілів із різних видів зброї. Сподіваюся, наші подарунки стануть для них першим кроком у безтурботне дитинство», – розповів командир спецпідрозділу Олександр Фацевич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинській бійці подарували свято дітям на Донеччині. ФОТО
11 січень, 2015, 10:07