На Волині голова ДВК нарахувала собі грошову винагороду

На Волині голова ДВК нарахувала собі грошову винагороду
Посадовець неправомірно нарахувала, а відтак отримала 655 гривень одноразової допомоги.

Працівники УБОЗу склали та направили до суду протокол про адміністративне корупційне правопорушення відносно голови дільничної виборчої комісії Луцького району, - повідомила прес-служба УМВС у Волинській області.

Жінка-посадовець, перебуваючи на посаді голови ДВК, не провела засідання комісії щодо визначення її членами нарахування одноразової грошової винагороди, а відтак неправомірно отримала "подарунок" у вигляді одноразової грошової винагороди у розмірі 655,52 гривень.

Таким чином були порушені вимоги частини 1 статті 6 та частини 2 статті 8 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», а відтак посадовець вчинила адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена частиною 2 статті 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали адміністративної справи направлено на розгляд до Луцького міськрайонного суду.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням у разі виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції звертайтеся до УБОЗ УМВС за телефоном: 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинність МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які тупі мєнти!!! ДВК не є розпорядником коштів, а від так ні ДВК вцілому, ні її голова не може вчинити дії щодо розподілу коштів! Розпорядником коштів є ОВК, саме її рішеннями можуть бути виділені кошти, в т.ч. на премію для голови ДВК. Однак в цій ситуації мабуть бухгалтер ОВК без відповідного рішення виділила кошти, а тепер списують на голову ДВК!
Відповісти
О, як швидко находять зараз корупціонерів!
Аж на 600 грн.
Відповісти
атам на більше розуму немае знайти . В самих рило в пушку
Відповісти
Останні новини
На Волині голова ДВК нарахувала собі грошову винагороду
15 січень, 2015, 11:08