Волинських революціонерів, які обіцяли «їхати на Схід», запросять у військкомат

Волинських революціонерів, які обіцяли «їхати на Схід», запросять у військкомат
На Волині є громадські активісти, які говорили, що готові захищати країну на Сході, однак досі не пішли у добровольці. Людей, які робили такі заяви, варто запросити у військкомат та нагадати про те, щоб виконували свої обіцянки.

Про це ішлося під час оперативної наради у Волинській ОДА в понеділок, 19 січня.

Хоча голова Волинської ОДА Володимир Гунчик не назвав конкретних прізвищ, він відзначив, що «ви всі дуже добре знаєте, про кого я говорю, їх кожен день можна побачити по телевізору».

Про революціонерів голова ОДА згадав в контексті того, що в обласному військкоматі не можуть розшукати добровольців, які раніше висловлювали бажання їхати служити у зону АТО.

Гунчик дав вказівку своєму раднику Борису Кондратюку організувати зустріч волинських революціонерів та громадських активістів із працівниками військкомату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, дуже смішно! Знаємо таких ХЕРОЇВ!!!
Відповісти
Олешка першого
Відповісти
Не личить першій особі Волині так висловлюватись, спочатку своїх радників відправте в зону АТО, самі перейміться війною, а тоді лишень висловлюйтесь!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
правильно давно пора.
Відповісти
Можливо, то бажання позбутися полiтичних конкурентiв.
Відповісти
Та хоча б так. А потім ті конкуренти його позбудуться, якщо виживуть. Хай гризуть один одного, простим людям менше роботи брудної лишиться)))
Відповісти
Правильно так давно пора було зробити
Відповісти
Таких клоунів дуже багато...вміють тікі рвати рубаху на грудях і кричати які вони патріоти....а як до діла то зьявляється купа причін по яким їхні слова та обіцянкі неможуть стати всетаки реальністю.
Відповісти
Ми не відмовляємося від своїх слів. Не забудьте,що Ви і ваші синочки ботанічної зовнішності також підпадуть під мобілізацію. Воєнний стан оголошуйте!



Відповісти
Про крикунів-революціонерів, які ніде ніколи не працювали, ми знаємо й без Гунчика. Але виглядає це як помста (пану Володимиру варто почитати про сутність образи, може допоможе). А то ті активісти просто про нього щось сказали по ТБ,а він в такий спосіб бореться з ними? Примітивненько, пане Гунчику! Може ще методи інквізиції застосуєте?
Відповісти
Наберіть в Ґуґлі: "як відкосити від ато".
Це могла б бути добра підмога для тих, хто воює.
А зараз ці гроші 5-8-10 тис гривень осідають в приватних кишенях.
От цими корупціонерами і хабарниками зайнявся би Гунчик !
Відповісти
Направляйте,в першу чергу,Констанкевич,як військовозобов'язану,білизну прати хлопцям.А Гунчик спокійно,за станом здоров'я,міг би їсти варити і посуд мити...
Відповісти
Позорище цей Гунчик! А своїх дітей, пелемінників та інших родичів він не забув з військкоматом познайомити? То давайте тепер всіх іншодумців в зону АТО! А що, чудовий спосіб позбавлятися від незручних людей. Сказав не те - в АТО. Подивився не так - в АТО. Посмів критикувати службовця (якому сам народ зарплату платить!) - в АТО такий народ. І, до речі, в нас всі можуть вільно висловлюватись, ми ж не Росія якась там!
Відповісти
революціонери заважають йому красти!
Відповісти
А мені здається що в житті з (це навіть видно по коментарях) зовсім по іншому! "Городські" кричать а "Селюки" приїзджають додому в гробах тихенько сотнями. а в "Городських" з пафосом ховають.
Відповісти
Допрос интернет "воина" - подивітьсят Ютубі
Відповісти
Видно революціонери поламали схему крадіжок той, стали як кілок в горлі пану бігунчику через все місто.
Відповісти
Та нє ревлюціонери "закозлили" Губернатора пробіжкою по міту а потім ще й яйцем по голові трахнули то він з тих пір і "дується".
Відповісти
Пане Гунчику, та не побивайтеся Ви так. Беззаперечні перемоги нашої армії на Сході України швидко надихнуть Ваших земляків рватися до участі в АТО.
Поки що я бачу лише результати роботи російських спецслужб, які запевняють обивателя в Україні, що "все погано". А Порошенко і Генштаб, оборонка і волонтери працюють, і ми, попри те, що не бачимо цього процесу, вже зовсім скоро будемо пишатися нашими ВЕЛИКИМИ перемогами! Не падаймо духом, земляки!
http://patrioty.org.ua/oleksiy-mochanov-poyasniv-shho-vidbuvayetsya-v-zoni-ato-zaklikav-ukrayintsiv-molitisya-ta-viriti/
Слава Україні!
Відповісти
Вербальна подяка не революціонера Гунчика - революціонерам за посаду. Налякав! Ми вийшли на майдан - й москаля не злякаємось. А от тебе не було ні на майдані, ні в АТО... Соромно нести таке... тим більше на такій посаді... Ганьба!
Відповісти
Мова про Шелепа та Находа чи про кого?
Відповісти
бігунчик говорить про всіх хто його тролить та чмирить
Відповісти
Побігунчику дійсно заважають жити революціонери от і казиться, бо вимагають корупційну систему ламати, яку він уже під себе підстроїв. Людям, які виходили на майдан, війна не страшна і ніхто відкуплятися не буде, як повістка прийде, а ще так трішки, то дійсно Побігунчика прийдеться самого в АТО загнати, щоб зрозумів з близька проблеми військових.
Відповісти
Кидати коктейлі Молотова в безпомічну міліцію, це вам не під градами гівно з дупи виймати від страху. Сміливі революцйонери аж жуть, тільки на схід не підуть, вдома на дивані з Путіним воювати будуть. Херої
Відповісти
БІЛЬША ПОЛОВИНА А ТОЙ УСІ 80 ВІДСОТКІВ ТИХ ХТО КИДАВ КОКТЕЛЮ ТУ СУЧУ МІЛІЦІЮ ЯК РАЗ І НА ФРОНТІ. А ЩО ХОЧЕМ ПОЗБУТИСЯ РЕВОЛЮЦІОНЕРІВ СТРАШНО ГУНЧИКУ ТА ЙОГО СРАКОЛИЗАМ. БОЇТЕСЬ ЗА СВОЇ ЖЕНІ. ЧИ СКОРІШЕ СКАЗАТИ КІШЕНІ. 3 МАЙДАН НЕ ЗАГОРАМИ ТІЛЬКМ ОТ СПІВАТИ ВЖЕ НІХТО НЕ БУДЕ
Відповісти
Математична задача: на одного революціонера чи волонтера по одному "гуньчику","романюку", міліціонеру, даішнику, СБУшнику, податківцю, судді, прокурору, митнику, воєнкому, мажору і генералу. І всіх разом в один бліндаж, і на передову. Запитання: хто виживе? хто переможе? де опиниться Україна? Розвязки можна публікувати прямо тут.
Відповісти
Як швидко у голови ода скінчилися конверти! А, може, їх просто не залишив попередник....
Відповісти
цікаво, а громадський активіст нещодавній кандидат в народні депутати псевдорембо Павдо Данильчук, який не на сході, а в Луцьку в обласній раді воює з директоркою успішного санаторію "Пролісок" за її посаду. Його запросять у військомат? чи ні? бо він типу піарився що доброволець з азова, але чогось певно забувся...
Відповісти
з жінками в Луцьку йому краще воювати. Тут він крутий. А в Рівненській області в с.Торговиця, де він прописаний воєнком певно його заждався. Бож Данильчук Павло всім локшини навішав...
Відповісти
Не можна розкидатися такими словами. Не можна приміряти на себе славу бійця, а ним не бути. Не можна на таких речах піаритись, не можна використовувати це заради власної користі. Ви зіпсували життя не одній хорошій людині. Всі все бачать, ваші деякі вчинки доходять до абсурду, а деякі вражають наглістю і цинізмом. запамятайте не рий яму іншому, бо сам в неї попадеш.
Відповісти