На Волині готуватимуть кращих арбітрів

На Волині готуватимуть кращих арбітрів
Вже другий рік поспіль Федерація футболу Волині буде проводити набір слухачів у Школу футбольного арбітра Волині 2015 року.

Унікальною особливістю цього навчання є те, що ніякої попередньої підготовки не потрібно, тому кожен охочий (навіть студент) зможе пізнати ази мистецтва рефері, - повідомляє Волинь Sport.

Слухачі матимуть чудову можливість набути теоретичного та практичного досвіду з арбітражу футбольних матчів та бути рекомендованими для проведення обласних та всеукраїнських змагань.

Школа діє під егідою Комітету арбітрів ФФУ та Національної школи футбольного арбітра, що дасть змогу перспективним слухачам продовжити навчання та арбітраж на професійному рівні.

Можливе дистанційне навчання на місцях для слухачів з районів та міст Волині, які не мають змоги навчатися в місті Луцьку.

Навчання триватиме рік. Курс розіб'ють на три модулі, після кожного з яких будуть екзамени.

Другий рік навчання - кращі арбітри будуть рекомендовані у Київ, де лекції та практику вестимуть викладачі з Національної школи футбольного арбітра (директор - Ігор Іщенко) та з Комітету арбітрів ФФУ (куратор - П'єрлуїджі Колліна).

Як розповів директор Школи футбольного арбітра Волині Володимир Журибіда, під час навчання слухачі залучатимуться до проведення матчів обласних змагань. Тобто не треба чекати завершення – реальна практика на високому рівні та перші зароблені гроші за арбітраж.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.