Кузьму поховають у новому склепі, який викупив його батько. ФОТО

Кузьму поховають у новому склепі, який викупив його батько. ФОТО
Батько Андрія Кузьменка викупив місце в склепі, як тільки дізнався про загибель сина.

Лідера гурту "Скрябін", який загинув у ДТП 2 лютого, поховають 5 лютого на Брюховицькому цвинтарі, панахида розпочнеться о 12.00, - пише "Сегодня".

Працівник місцевого бюро ритуальних послуг розповів, що батько Кузьми купив чверть склепу з окремим входом буквально через кілька годин після звістки про загибель сина.

"Там ще нікого не ховали. Склеп зовсім новий, нагадує більше бункер", – розповіли працівники кладовища.

В одній такій секції можна поховати кількох осіб, вартість осередку коливається в районі 6000 гривень. Ділянка зі склепом розташована у глибині цвинтаря.

Нагадаємо, у середу, 4 лютого, у Львові пройде прощання з музикантом Андрієм Кузьменком (16:00, храм Преображення Господнього в центрі міста).

Вранці 2 лютого Кузьма повертався з Кривого Рогу, де напередодні відіграв концерт. На 86 км траси "Кіровоград-Запоріжжя" його позашляховик виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з молоковозом. Співак, якому було 46 років, загинув на місці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для "лідера гурту "Скрябін", о котором, кроме нескольких десятков фанатов, никто и понятия в мире не имел - вполне нормально.
Відповісти
Ах ти гнида погана! Прощальні вечори за ним влаштовували не тільки у багатьох містах, а в багатьох країнах! А ти навіть тих поганих "нескольких десятков фанатов" як ти сказав не добився! Тому краще рот стули і мовчи в сторонці!
Відповісти
Та то кацап мабуть тупорилий, не зважай
Відповісти
Для вас СУКИ вже нічого святого нема. Кузма для України на такій самій висоті як Майкл Джексон для США. А ти пердолься з кобзоном-гандоном.
Відповісти
ублюдок,погань....як ти можешь таке казати....звірюка ти!!!
Відповісти
"нескольких" от ти і темнота.Кузьма був класним музикантом і хорошою людиною.Пам"ятати про нього і слухати його пісні,будуть багато поколінь.А от про таких уродів,як ти ніхто і не згадає.Ти не думай,що ти тут анонімно.Бо я точно знаю хто ти!
Відповісти
От урод писав. Бидло.
Відповісти
кацапюра,в рот пердоляний
Відповісти
Люди, не звертайте уваги на коментарі підписані "Фигвам". Сперечатися та дискутувати можна з людиною, а це - шматок лайна!
Відповісти
Гніда кацапська, шо тут сказати.
Кузьма, ти був достойною людиною, спочивай з миром!
Відповісти
Казав про "несколько десятков фанатов".... от подивилось би це гiмно на площi мiст i мiстeчок, десятки тисяч людей вшанували пам'ять Андрiя ....
Відповісти
Кузьму шанували,шанують і будуть шанувати завжди, і не тільки народ України але й цілого Світу! Я ще досі не вірю що його немає(......
Відповісти
Кузьму шанували,шанують і будуть шанувати завжди, і не тільки народ України але й цілого Світу! Я ще досі не вірю що його немає(......
Відповісти
Вже пройшло 8 місяців.....мені ще не вірить.що Кузьми не має більше....це дуже важкий біль...думки не хочуть приняти.що його більше не має
Відповісти
Як ви можите таке про Кузьму говорити.Він для нашого нашого народу як майкл джексон для сша.Вічна пам'ять тобі...
Відповісти