«Ми повинні дати дітям майбутнє», - волинський нардеп про зняття недоторканості. ВІДЕО

«Ми повинні дати дітям майбутнє», - волинський нардеп про зняття недоторканості. ВІДЕО
Депутатська група "Воля народу", до складу якої входять кілька народних депутатів від Волині, проголосувала за зняття депутатської недоторканості.

Про це заявив керівник групи Ігор Єремеєв.

За його словами, група підтримує зняття недоторканості з народних депутатів.

"Ми хочемо жити і думати по-іншому. Ми повинні дати нашим дітям майбутнє. Це майбутнє може бути лише в країні, в якій немає корупції. Одним із етапів боротьби з корупцією є те, що депутати, президент, судді відмовляться від недоторканності і стануть рівними серед рівних", - зазначив він.

Нагадаємо, 5 лютого народні обранці у Верховній Раді проголосували за направлення до Конституційного суду законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо недоторканості народних депутатів та суддів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аж тошнить !!!
Відповісти
Своїм дітям вже якось ви майбутнє забезпечили. Щоправда, тільки в земному житті.
Відповісти
Накрали на 500 років вперед. Можна выдмынити. Відкупимось. А холопи хай радіють.
Відповісти
Вот и вскрылась ВСЯ правда жизни в Украине! Чтобы воплотить в жизнь ВОЛЮ НАРОДА - надо кроме Президента и ВР убедить и утвердить это в КОНСТИТУЦИОННОМ СУДЕ - по факту являющимся самой верхней институцией ВЛАСТИ!?! Так вот почему тормозяться в Украине ВСЕ процессы реформ!!! Вот с кого надо начинать люстрацию и реформы!!! Так вот что имеется в виду, когда США и ЕС всякий раз, когда речь заходит о финансовой помощи и поставках летального оружия Украине, говорят - СНАЧАЛА РЕФОРМЫ - а потом ПОМОЩЬ! Как бы мы не пытались закрыть глаза на ГЛАВНУЮ и самую ТЯЖЕЛУЮ нашу задачу - НЕ ПОЛУЧИТЬСЯ! НАДО прежде всего навести порядок в СУДЕЙСКОМ КОРПУСЕ , начиная с КОНСТИТУЦИОННОГО СУДА!!! Пока не сломаем старый порядок в этой структуре - не будет ни движения вперёд, ни помощи от ЕС и США, уровень жизни в Украине будет стремительно падать! И ЭТО ЗАДАЧА ВСЕХ И КАЖДОГО!!! И соседа, живущего рядом с продажным судьёй, и просто свидетелей судейского беспредела, и общественных организаций, и нардепов (в полном смысле этого слова)! И в этой борьбе ВСЕ средства хороши, потому, что они давно позаботились - чтобы законного способа их люстрации - не было!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!!
Відповісти
Останні новини
«Ми повинні дати дітям майбутнє», - волинський нардеп про зняття недоторканості. ВІДЕО
05 лютий, 2015, 12:47