У колодяжненському музеї відкрили дитячий гурток. ФОТО

У колодяжненському музеї відкрили дитячий гурток. ФОТО
У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки розпочав роботу літературний гурток для дітей шкільного віку «Лесине джерельце».

Метою гуртка є формування всебічно розвиненої особистості в процесі творчої і науково-дослідницької діяльності учнів у галузі літератури, - повідомляє прес-служба музею.

З дітьми займатимуться поглибленим вивченням життя і творчості Олени Пчілки, Лесі Українки та родини Косачів; ознайомленням, розумінням і практичним удосконаленням техніки мовлення, навчатимуть теоретико-практичних основ вимови: досконале володіння мовним апаратом, уміння правильно користуватися мовою і мовленням; розвиток творчої фантазії, художні здібності.

Навчати дітей розуміти і емоційно сприймати зміст літературного твору, образного значення слова, уміння його творчо використовувати не лише на сцені, а й у побуті. Виробляти перші уміння акторського виконання певної ролі у власному чи чужому сценарії, виявляти творчо обдарованих дітей.

Під час роботи передбачені теоретичні, практичні, індивідуальні заняття, екскурсії, виступи тощо. Окрема кількість годин відводиться для підготовки та участі у масових заходах, літературних конкурсах, читаннях та інше.

Заняття проводиться кожної суботи о 15:00 годині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У колодяжненському музеї відкрили дитячий гурток. ФОТО
11 лютий, 2015, 12:17