Міністр Демчишин лобіює завершення будівництва 10-ї шахти Нововолинська

Міністр Демчишин лобіює завершення будівництва 10-ї шахти Нововолинська
Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин звернувся до Прем`єр-міністра України Арсенія Яценюка за підтримкою у вирішенні питання добудови шахти №10 "Нововолинська".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Володимир Демчишин надіслав Арсенію Яценюку листа із проханням доручити Міністерству фінансів України при підготовці змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» врахувати відповідні витрати на фінансування заходів з добудови шахти №10 «Нововолинська».

У листі Володимир Демчишин зазначив, що за результатами робочої поїздки до Волинської області, яка відбулася 7 лютого 2015 року, він особисто ознайомився із станом будівництва шахти та переконався, що це перспективний об`єкт, який можна добудувати та ефективно використовувати.

«На сьогодні це фактично єдиний об’єкт будівництва шахт в Україні… У разі виділення в цьому році фінансування (за умови перегляду Державного бюджету на 2015 рік) є реальна можливість запустити першу лаву на підприємстві, що матиме позитивний соціальний ефект, оскільки дозволить створити додаткові робочі місця та забезпечити роботою шахтарів регіону», - йдеться в листі.

Міністр також проінформував керівника Уряду, що трудові колективи та профспілкові комітети вугільних підприємств області під час зустрічі з ним у Нововолинську наголосили на необхідності збереження фінансової підтримки вугільної галузі через механізм дотацій з Державного бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міністр Демчишин лобіює завершення будівництва 10-ї шахти Нововолинська
12 лютий, 2015, 16:44