Від Романюка вимагають не брати на роботу сина депутата

Від Романюка вимагають не брати на роботу сина депутата
Представники громадських організацій міста Луцька підписали відкрите звернення до луцького міського голови Миколи Романюка з вимогою не брати на роботу сина депутата Луцької міської ради Леоніда Лабу і провести новий конкурс на посаду начальника відділу сім’ї та молоді.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради переміг Леонід Лаба - син депутата міськради Леоніда Лаби.

У вівторок, 20 грудня депутатська комісія Луцької міської ради з питань молодіжної політики рекомендувала міському голові Миколі Романюку скасувати результати конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління у справах сім’ї та молоді та оголосити новий.

У тексті звернення йдеться:

"Ми, представники громадських організацій м. Луцька, та члени “Молодіжної платформи Волині”, виступаємо проти ганебного рішення Луцького міського голови Романюка Миколи Ярославтвича про призначення Лаби Леоніда Леонідовича на посаду начальника відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради.

На наш погляд, дане рішення є суто політичним і відображає виключно інтереси правлячої політичної сили, але не молодіжного простору нашого міста.

Ми не відкидаємо корупційні схеми у прийнятті такого рішення. Вважаємо його нелегітимним і будемо опротестовувати його всіма законними способами.

Зважаючи на те, що даний кандидат ніколи не працював у молодіжному секторі нашого міста, маємо великі сумніви щодо професійної підготовки пана Лаби Леоніда Леонідовича до роботи із молоддю.

Ми переконані, що на дану посаду повинен бути призначений вихідець із молодіжного середовища, який показав реальну роботу у вирішенні проблем молоді та викликає довіру. В такому випадку буде забезпечена робота молодіжного сектору і співпраця між молодіжними громадськими організаціями та даним відділом.

На даний момент відділ сім'ї та молоді Луцької міської ради не демонструє хороших показників роботи, призначення некомпетентного керівника, котрий не має довіри МГО, призведе до ще більшої деградації відділу і відповідно молоді нашого міста.

Тому ми вимагаємо:

1. Скасувати рішення про призначення Лаби Леоніда Леонідовича начальником відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради.

2. Провести новий конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради".


Під зверненням поставили свої підписи:
Іванна Мартинів («Кваритира Fm»), Перванчук Р. (ГО «Україна Майбутнього») Романюк Н. (ГО «Народний Патруль»), Самолюк П. (ГО «Фундація Регіональних Ініціатив»), Климчук Д. ((ВО МГО «Молодий Народний Рух»), Гладун І. (ВОО «Національний Альянс»), Захар Ткачук (ВМГО «Українська Народна Молодь»), Павло Заєць (ГО «Студентська Ініціатива»), Динега В. (ГО «Альянс Правового Контролю»), Андрій Сажнєв (ГО «Антикримінальний Моніторинг»), Воскресенський М. (ЛМГО «Батьківщина Молода»), Сидорчук А. (ВО ВМГО «Центр Ефективної Комунікації»), Оксана Лойко (ГО «Молодь Фронту Змін»)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, чи порозумнішав Сажнєв, відслуживши армію? Кажуть, що з сучасної армії приходять ще дурнішими.
Відповісти
А я там був??? питання до тебе Васька ??? ти в натурі васька ))))
Відповісти
Останні новини
Від Романюка вимагають не брати на роботу сина депутата
21 грудень, 2011, 09:04