Штовханина, погрози та провокації: активісти «Самооборони» та «Автомайдану» з'ясовували стосунки. ФОТО

Штовханина, погрози та провокації: активісти «Самооборони» та «Автомайдану» з'ясовували стосунки. ФОТО
У Луцьку в приміщені Волинської обласної державної адміністрації активісти двох громадських організацій, які ще рік тому стояли поруч на Майдані, виясняли стосунки, а дехто із них намагався силою довести свою правоту.

Так, 19 лютого у річницю розстрілів активістів Євромайдану, у Луцьку представники громадського середовища Луцька влаштували мітинг під стінами Волинської ОДА.

Коли активісти намагались потрапити у будівлю, у холі на них чекали люди, одягнені в жилетки з написом «Автомайдан Волині». Невідомо, хто кому перешкоджав зайти до будівлі і хто розпочав штовханину.

Представники двох організацій вигукували в сторону один одного заклики не бути провокаторами і не «безчинствувати», як це робили у свій час «тітушки», а деякі активісти почали розмахувати руками і погрожувати. Міліціонери, які знаходились поряд, втрутились у конфлікт і розборонили сторони, що конфліктували.

Мітингарям вдалося зайти до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика і поспілкуватись з ним. Люди вигукували губернатору звинувачення у тому, що він привів невідомих людей, щоб ті захистили його від народу.

Гунчик спростував це і заявив, що не знає людей, які стояли за його спиною, і він не має жодного відношення до людей у жилетках з написом «Автомайдан Волині».

Люди, які назвали себе представниками «Автомайдану Волині» заявили, що це «самооборонівці» не впускали їх до Гунчика. Адже «автомайданівці» теж хотіли поспілкуватися з губернатором.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шонібудь... тьху...
Відповісти
Крысы уже начали драться между собой...
Відповісти
Як вже дістали ці нероби з усіляких там "Автомайданів" та "Самооборон"! Вам ще не набридло в робочий день людям заважати, знайшли б собі роботу краще.А особливо гарячі хай ідуть в АТО, бо "герої" тільки тут, з мирними людьми!
Відповісти
Надіюсь, шановний, ви особисто зробили набагато більше для допомоги нашим війсковим, пораненим та переселенцям, ніж всі разом взяті Автомайдани та Самооборони. І більш чим впевнена, що ви щотижня, не зважаючи ні на погоду, ні на сім'ю, сідаєте у власного буса і женете його нашими чудовими дорогами в Дебальцево або Щастя або в Маріуполь. І при цьому не спите по двоє-троє діб та ще й не зважаєте на йморівність потрапити під мінометний обстріл. Перед тим, як щось казати - спочатку зясуйте обставини, роботящий ви наш.
Відповісти
Як же набридло бидло, яке постійно кричить про роботу, як у сій час кричали данєцкі до майданівців. Це ви про тут роботу з зарплатою в 1500, яка за рік втричі знецінилась? Чи про ту роботу, зарплати з якої ледь вистачає, щоб оплатити в 3 рази дорожчі комунальні послуги?
Так іди працюй, мовчазний скот. І не забуть пообурюватись перед телевізором та в коментарях в інтернеті.
Відповісти
Мало який чиновник не вважає, що країна живе виключно завдяки йому.
Відповісти
нероби, лежні...
Відповісти
Рижков та Дантльчук На роботу пора, такі як ви ганблять ідею майдану!!!
Відповісти
Сьогодні рівно рік як я на роботі у своїй Україні...день в день
Відповісти
Ті, хто хоче змін - ті на фронті. А ці ділять корито.
Криси.
Відповісти
Самооборона поийшли людину на посаду лобіювати, а використали людей як крис......)
Відповісти
Рижков пику відкормив добру.ти друже за нашу рябу розрахуйся то долгів багато маєш бо не спасуть тебе твої хлопаки
Відповісти
Звіробойчик друг мій чьо приперся охороняй бурштин і сиди тихо бо закриють
Відповісти
майданутий авто всі на ато не лазьте де вам не треба
Відповісти
На сьогоднішний день самооборона тількі і живе з бурштина.Чого не пішли до шпигі? Бо він вас кришує. Скількі толік заносить йому? По 850 баксів в суткі за 1 помпу. І ладно якби всі гроші ішли бійцям, вони розпихають їх по карманах. Возять гуманітарку з європи а тут продають. "Благодійникі". Сакура з данильчуком два брата акрабата. Данильчука вигнали з пс за бурштин тепер бігає і вякає. Паша ти НУЛЬ.
Відповісти
Михайло Шелеп "проїв" зароблені на виборах гроші і знову "за роботу". Хтось сотку зелених та й кине. Альфонс на Іринчиній шиї...
Відповісти
Данильчук!!! Ти вже мав можливість проявити себе!!! Відпочивай! Досить піаритися! До виборів готуєшся?! Хрін тобі із маслом, навіть за підтримки усіх організацій не пройдеш, ми тобі це гарантуємо!!!
Відповісти
Останні новини
Штовханина, погрози та провокації: активісти «Самооборони» та «Автомайдану» з'ясовували стосунки. ФОТО
19 лютий, 2015, 15:49
Танцювальний Луцьк: Amira
19 лютий, 2015, 15:30