У Луцьку - «екологічний квартал» масштабного прибирання та благоустрою міста

У Луцьку - «екологічний квартал» масштабного прибирання та благоустрою  міста
Міський голова Луцька Микола Романюк підписав розпорядження про проведення в місті з 6 березня по 15 травня 2015 року загальноміської акції «Екологічний квартал».

про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Згідно із розпорядженням колективам підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності доручено провести роботи з упорядкування та благоустрою власних і прилеглих територій, впорядкування фасадів будівель та споруд.

Департаменту житлово-комунального господарства необхідно забезпечити санітарне очищення загальноміських територій, очищення вулиць від сміття після зими, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, проведення комплексу робіт з впорядкування зелених насаджень загального користування та інших об’єктів масового перебування і відпочинку населення, сприяти виконанню інших заходів в рамках загальноміської акції.

Комунальному підприємству „Парки та сквери м.Луцька” - належний санітарний стан на території парків та закріплених скверів.

Керівникам житлово-комунальних підприємств, товариства „М.Ж.К.”, житлово-експлуатаційної контори № 8 житлово-будівельних кооперативів, головам об’єднань співвласників багатоквартирних будинків доручено організувати роботу з упорядкування, приведення до належного естетичного та санітарного стану прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків, дитячих, спортивних та господарчих майданчиків.

Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування буде забезпечувати санітарне очищення та упорядкування кладовищ, меморіалів, пам’ятників, братських могил.

Відділ екології із залученням територіальної громади має забезпечити впорядкування водоохоронних зон водних об’єктів шляхом проведення толок, сприяти в організації проведення акції „Зробимо Луцьк чистим!” та Дня довкілля.

Розпорядженням установлено єдиний санітарний день - ­ п’ятниця.

Підприємствам, установам, організаціям потрібно провести з 01 до 30 квітня місячник з озеленення, під час якого здійснити комплекс весняних робіт з озеленення та квіткового оформлення власних та прилеглих територій шляхом висаджування саджанців дерев та кущів, створення нових і відновлення пошкоджених газонів і квітників.

Управлінням економіки, розвитку підприємництва та реклами, транспорту та зв’язку, культури, освіти, охорони здоров’я, комітету по фізичній культурі та спорту міської ради:

- забезпечити активну участь підприємств, установ та організацій відповідної галузі у загальноміській акції „Екологічний квартал” (прибирання власних та прилеглих територій, посадка саджанців дерев та кущів, підстригання кущів, побілка дерев тощо);

- надати зведену інформацію про обсяги виконаних в ході акції робіт і результати участі в конкретних заходах у відділ екології міської ради в термін до 20 квітня 2015 року.

Міським загальноосвітнім закладам спільно з комунальним закладом „Міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Луцької міської ради” в рамках акції провести заходи екологічного спрямування:

- конкурс колективів учнівських екологічних агітбригад (березень);

- конкурс плакату на екологічну тематику (березень);

- загальноміське свято „Землю для нащадків збережемо” (квітень);

- акції „Зустріч птахів”, „День Землі”, „День довкілля”, “Діти за гуманне ставлення до тварин”, “Посади дерево” (квітень-травень).

Відділу муніципальної дружини, відділу екології протягом акції „Екологічний квартал” проводити перевірки екологічного і санітарного стану в місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
... от же Романюк, хоче на другий термін !!!
Відповісти
Романюк хоче за чийсь рахунок свій рейтинг підняти !?
Відповісти
УКРАЇНЦІ!!! Нам пора усвідомити, що ми давно не нація, а українське стогняче б..дло!!! Навіть в Америці сміття розгрібають граблями посилання на телеканал Rabinovic TV.Захоронення сміття серед хліба 411 додаткових сміттєзвалищ , і це тільки на Волині, і це на портязі трьох років . В заповідній зоні Озера "Світязь" захороняємо сміття на березі Озера. За спробу донести Вам що ганебне ставлення до землі ,що зневага до хліба добром не закінчиться!!! , Ви, здатні людину посадити в тюрму , таким чином засвідчуєте свою причетність до гріха, постійно оправдовуючи себе ( що така влада ; ми прості люди - а що ми можемо; а я сортую сміття, то мій сусід б...дло, а ти мовчи тобі то що?; я здаю вторсировину - а інші мене не хвилюють; моя хата скраю я нічого не знаю). Ніхто не говорить що Ви жити завтра не будете , будете, тільки в стойлі, така б...дляцька доля.....життя навчить !
Відповісти
Поки Волиняни вдупляться, що на Волині вже екологічна катастрофа , вода отруйна , законні 411 доддткових смітників серед орних земель ,то Романюк з Гунчиком розкрадуть всі гроші з бюджету прикриваючись вирішенням екологічних питань.Геноцидим самі себе з допомогою профнепридатних політиків.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - «екологічний квартал» масштабного прибирання та благоустрою міста
27 лютий, 2015, 10:10