Гунчик пропонує забирати маршрутки в нелегальних перевізників та відавати їх на АТО

Гунчик пропонує забирати маршрутки в нелегальних перевізників та відавати їх на АТО
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пропонує законодавчо закріпити спрощену процедуру конфіскації транспорту у нелегальних перевізників.

Про це він заявив під час селекторної наради, що відбувалася під головуванням віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка та за участі міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського у п'ятницю, 27 лютого, - повідомляють у відділі інформаційної роботи Волинської ОДА.

Гунчик пояснив, що одна з бід перевізників - нелегальні перевезення, коли значний рівень оборотних коштів у сфері пасажирських перевезень жодним чином не обліковується. І хоча Волинь у цьому плані – не в лідерах, але проблема все ж стоїть доволі гостро.

Але нині відповідно до третього пункту окремого доручення в.о. голови Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті від 05 січня 2015 № 1/08-3/15 перевірки підприємств, установ та організацій, фізичних осіб – підприємців протягом січня – червня 2015 року територіальними підрозділами проводять виключно з дозволу Кабінету Міністрів України або за заявкою суб’єкта господарювання щодо його перевірки.

А тому волиняни пропонують законодавчо закріпити спрощену процедуру конфіскації ряду транспортних засобів у перевізників, що здійснюють регулярні пасажирські перевезення під виглядом нерегулярних на безоплатній основі, та спрямувати вилучені автомобілі на задоволення потреб АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви розберіться із міськими маршрутками. Хто обліковує виручку в них?
Відповісти
Гунчик і обліковує.
Відповісти
Гунчик вже обіцяв розібратися із зловмисниками шо не так давно влаштували на полях фермерів "сафарі" конфіскувати їхні машини та разом із власниками відправити в АТО.
Відповісти
Геніально!!! Зал аплодує стоячи... Який голова - такі і ідеї...
Відповісти
А я пропоную відібрати 3 мільйони які гунчик задекларував і машини у всіх керівників обласних от і буде 20 автомобілів а ще як порахувати скільки вони бензину списують дармоїди....
Відповісти
Останні новини
Гунчик пропонує забирати маршрутки в нелегальних перевізників та відавати їх на АТО
02 березень, 2015, 18:14