У Луцьку прибрали Сапалаївку. ФОТО

У Луцьку прибрали Сапалаївку. ФОТО
У Луцьку відбувся санітарно-екологічний день з впорядкування та очищення від сміття русла та прибережної захисної смуги річки Сапалаївка в районі вулиць Ніла Хасевича – Задворецької.

Прибирання відбулося у четвер, 19 березня, - прес-служба Луцької міської ради.

До наведення ладу долучилися працівники Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області, Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, ТзОВ “Майтім”.

Для вивезення зібраного під час акції сміття був залучений автомобіль КП «Луцькспецкомунтранс».

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока нагадав, що 22 березня жителі планети відзначатимуть Всесвітній день водних ресурсів, цій даті приурочено акцію.

Він повідомив, що міський голова Микола Романюк дав завдання перевірити стан справ у прибережних і водоохоронних смугах річок Стир, Сапалаївка, Омелянівка, Жидувка.

За словами Бориса Сороки, у минулому році було розчищено Теремнівські ставки та облаштовано зону відпочинку для лучан. У попередні роки проводилися роботи з розчистки русла річки Сапалаївка. Радник міського голови з екологічних питань наголосив, що нині стоїть завдання привести у належний стан водойми у Парку імені 900-річчя міста Луцька.

Борис Сорока акцентував, що після зими на берегах річок у парках та скверах міста зібралося багато побутового сміття та твердих побутових відходів, тож їх потрібно прибрати.

“Ми не можемо бути сторонніми спостерігачами цих негативних процесів, не повинні чекати, поки хтось наведе лад у нашому місті. Кожен із нас повинен проявити свою громадянську позицію та прибрати біля своїх будинків, у дворах, на своїх вулицях”, - зауважив він.

Радник міського голови Борис Сорока наголошує, що необхідно, аби до Великодніх свят місто було чистим і красивим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто на шо вчився
Відповісти
ото іди вчися може хоч граблі навчися тримати
Відповісти
шо вони там прибрали поляну одну чи схил рычки сапалаъвки апройтись до району статистики там скільки мусору що сорока зі своїм відділом екологів дармоїдів місяць будуть прибирати
Відповісти
ага бачив як вони прибирали пофоткались посміялись 1 процент території прибрали а дійно якщо пройти вздовж метрів 60 в сторону там один мусор
Відповісти
А чому вони мають сильно прибирати за свинями???
Відповісти
а ви бачили який срач біля інфекційної лікарні,на схилах тої річечки...
Відповісти
Саме більше попрацював пан Сорока, чиста куртка, галстук та руки у кишенях.
Відповісти
Розберіться з однією річкою а потім прибирайте другу. а то Саперда смердить а вони вже парк прибирають. Можна було б гарно зробити біля Слоника ботанічний сад. там житлові будинки. мамочки б з дітьми гуляли, поставити б беседкі. а то весь час пьють там і що там не валяється. від шприців і гірше!!!
Відповісти
Якщо ви всі такі умні то потрібно було піти і прибрати що б було чисто.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку прибрали Сапалаївку. ФОТО
19 березень, 2015, 13:05