У Луцькому госпіталі пораненим розповіли про можливість працевлаштування

У Луцькому госпіталі пораненим розповіли про можливість  працевлаштування
В Луцькому гарнізонному госпіталі провели зустріч із військовослужбовцями, які проходять реабілітацію.

Мета зустрічі – проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо надання соціальних послуг. А саме: організація професійного навчання, видача ваучерів для підвищення кваліфікації, перекваліфікації, презентації професій та окремих навчальних закладів, обговорення змін в законодавстві щодо видачі посвідчень та надання пільг учасникам АТО, - повідомили в обласному центрі зайнятості Волині.

Начальник відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості Жанна Хаймик інформувала про можливості професійного навчання, навчальні заклади, які здійснюють професійну підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації, а також проходження курсів цільового призначення.

Пізнавальною та корисною для військовослужбовців стала інформація про можливості професійного навчання у Рівненському центрі професійно технічної освіти Державної служби зайнятості. Присутні з цікавістю переглянули запропоновані презентації актуальних на ринку праці професій, звірили їх з своїми.

Учасники заходу цікавилися у фахівців служби зайнятості питаннями професійного навчання шляхом отримання ваучера на другу вищу освіту, умовами проживання та проїзду під час навчання.

Про деталі надання соціальних пільг учасникам АТО розповіли запрошені представники Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Викладач Волинського Технікуму Національного університету харчових технологій Наталія Паламарчук разом із студентами презентували військовослужбовцям професію «кравець». Усім бажаючим запропонували безкоштовно скористатися послугами пошиття та ремонту одягу на базі навчального закладу.

Наталія Паламарчук акцентувала увагу присутніх наскільки важливо втілити свої ідеї, йти до поставленої мети та працювати за покликанням. Розповідь для військовослужбовців доповнили подарунками у вигляді хустинок в національних кольорах.

На завершення зустрічі представники соціальних служб та навчального закладу висловили слова подяки військовим за службу та побажання на позитивні зміни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: військові
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцькому госпіталі пораненим розповіли про можливість працевлаштування
23 березень, 2015, 14:32