У Луцьку відбудеться фінальний волейбольний тур

У Луцьку відбудеться фінальний волейбольний тур
У Луцьку відбудуться матчі фінального туру відкритого Чемпіонату міста Луцька з волейболу серед аматорських команд сезону 2014-2015 років.

Тур проходитиме у неділю, 5 квітня, у залі обласної дитячо-юнацької спортивної школи (вул. Шевченка, 3), - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

На майданчиках можна буде спостерігати за іграми одразу всіх команд, які брали участь у цьогорічному відкритому Чемпіонаті міста.

У першій групі боротьбу за найвищі нагороди вестимуть дві луцькі команди: “Олюртранс” і “СКФ Україна”, а також “Борідка” з Ковеля і “Енергія” з Млинова Рівненської області.

Першими гратимуть пари “Олюртранс”(Луцьк) і “Енергія”(Млинів), СКФ Україна (Луцьк) і “Борідка” (Ковель). Переможені цих пар розіграють 3-4 місця, а переможці — звання чемпіона.

Команди Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, “Рівненська АЕС” з міста Кузнецовська і луцька КДЮСШ No1 у другій групі в іграх кожна з кожною, розіграють підсумкові 5-7 місця.

Початок змагань о 12:00 год.

На завершення змагань відбудеться нагородження команд переможців та кращих гравців чемпіонату кубками, медалями та призами від організаторів та спонсорів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.