Останні економічні новини: долар дешевшає, а на травневі свята курсуватимуть додаткові потяги

Останні економічні новини: долар дешевшає, а на травневі свята курсуватимуть додаткові потяги
Уряд виплатить учасникам Другої світової війни матеріальну допомогу, а до травневих свят "Укразалізниця" пустить додаткові потяги, про ці та інші економічні новини йдеться в сюжеті програми "Сніданок з 1+1".

КУРСИ ВАЛЮТ
Національний банк встановив такі курси валют. Гривня другий день поспіль дорожчає. Відучора ціна на долар знову зменшилася, тепер він коштує 21,44 грн. Подешевшав і євро, зараз ціна на нього складає 22,97 грн. На чорному ринку валюта також трохи зменшилася в ціні, за долар там просять щонайменше 23,35 грн, а от євро обійдеться від 25,4 грн.

ЦІНИ НА ПАЛИВО
Літр бензину А-95 в середньому по Україні коштує 20,5 грн. В залежності від заправок, найвища ціна на це пальне складає 22 грн, а от найдешевше А-95 обійдеться в 19 грн. Дизельне паливо відучора трохи подешевшало, в середньому його ціна – 20,5 грн за літр. Також зменшилася ціна на газ, за нього просять 9,20 грн.

МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА ВЕТЕРАНАМ ДСВ
Уряд виплатить учасникам Другої світової вйни матеріальну допомогу на 882 мільйони гривень. Про це повідомив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Він зобов'язав Мінсоцполітики та Укрпошту здійснити усі виплати до 9 травня. Інваліди першої групи та ті, хто мають особливі заслуги перед Батьківщиною, отримають матеріальну допомогу - по 2835 грн. Також передбачені виплати для учасників війни, членів сімей загиблих та інших категорій громадян.

ДОДАТКОВІ ПОТЯГИ НА СВЯТА "Укрзалізниця" призначила до травневих свят 6 додаткових поїздів. Вони будуть курсувати у найпопулярніших напрямках: Київ-Ужгород, Київ-Івано-Франківськ, Дніпропетровськ - Івано-Франківськ, Львів-Київ, Миколаїв-Київ. "Укрзалізниця" також призначила додаткові рейси цілорічних поїздів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
виплатити бендерам... визволителі!
Відповісти
Останні новини
Останні економічні новини: долар дешевшає, а на травневі свята курсуватимуть додаткові потяги
17 квітень, 2015, 09:00