До вбивств Бузини та Калашнікова причетні спецслужби РФ, - Саакашвілі

До вбивств Бузини та Калашнікова причетні спецслужби РФ, - Саакашвілі
Російські спецслужби постійно використовують тактику вбивства своїх прихильників для провокації. Про це заявив екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Про це повідомляє ТСН.

За його словами, у Грузії російські спецслужби також намагалися вбивати проросійських активістів, щоб розбурхати грузинське суспільство, так само, як це зараз відбувається в Києві. "Ми це вже проходили в Грузії", - наголосив Саакашвілі в ефірі одного з українських каналів.

Колишній грузинський президент розповів, що у 2006 році лідер Консервативної партії Грузії, депутат парламенту Коба Давіташвілі заявляв про замах на нього, але багато хто сприйняв це як самопіар. "Але через тиждень до мене приходять і кажуть - ти здивуєшся, але його дійсно хотіли вбити. І слід привів до ФСБ у Владикавказ, звідки підіслали вбивцю до його будинку", - згадав Саакашвілі.

До того ж він розповів зі слів бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі, як той вербував грузинського генерала для вбивства двох проросійських активістів - "щоб підняти народ Грузії". "У нас сидів майор Борисов, який також планував терористичні акти, зокрема біля офісу Лейбористської партії, що була дуже лояльною до Росії", - додав Саакашвілі.

Він також запевнив, що нинішня російська влада не особливо цінує життя своїх прихильників, якщо йдеться про велику імперську провокацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
серйозний "професіонал". Знаток...
Відповісти
Тупой поедатель галстуков.
Відповісти
Когда СБУ возьмёт тебя по АйПи адресу, посмотрю что ты будешь жрать.
Відповісти
Ну це по вашому нормально лякати людей.Кожен повинен мати право на висловлення власної думки, навіть якщо думка людей з вашою не співпадає. Що ж ви таке???
Відповісти
Ще питання хто відстрілює інакомислячих - дайте йому ще краваток, він ще не таке розповість... Злочинець якоро розшукують в його державі на державній посаді в Україні, дожились. Злочинці при владі.
Відповісти
Так не тільки Бузину вбито. А яке пояснення решті смертей??? Вони ще розслідування не провели, а висновки вже зробили.Сумніваюсь що хтось буде шукати правду.
Відповісти
Останні новини
До вбивств Бузини та Калашнікова причетні спецслужби РФ, - Саакашвілі
18 квітень, 2015, 13:37