Волинські школярі протидіятимуть торгівлі людьми

Волинські школярі протидіятимуть торгівлі людьми
10 волинських школярів завершили навчання і стали сертифікованими тренерами з попередження торгівлі людьми.

22 квітня 10 учнів із Затурцівської спеціальної школи-інтернату завершили навчання, що проводили спеціалісти ГО "Волинські перспективи" йдеться на сторінці ГО "Волинські перспективи" у facebook.

Учні стали сертифікованими тренерами з попередження торгівлі людьми. Тепер перед ними стоїть завдання: провести інформаційні заходи з попередження торгівлі людьми для своїх ровесників за методикою "Рівний-рівному".

Отримавши інформацію про ознаки торгівлі людьми та її наслідки, учні зможуть донести цей меседж до своїх батьків, друзів та родичів, що попередить випадки торгівлі людьми серед населення

Волинської області, а люди, які стали жертвами торгівців людьми, зможуть звернутися за допомогою до управлінь соціального захисту згідно Закону України „Про протидію торгівлі людьми”.

На даний момент такі тренінги вже відбулися у Луцькому навчально-виховному комплексі загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ст. - правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою та у Люблинецькому НВК ліцеї-інтернаті.

Планують охопити всього 10 навчальних закладів інтернатного типу Волині та підготувати 100 тренерів з числа учнів з попередження торгівлі людьми за методикою "Рівний-рівному".

Заходи здійснюються в рамках реалізації проекту «Будьте обізнані – станьте захищені!», який здійснюється при підтримці Міжнародної організації з міграції, завдяки фінансуванню Уряду Канади, у партнерстві з Управлінням освіти і науки Волинської облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.