Стартувала додаткова сесія ЗНО

Стартувала додаткова сесія ЗНО
З 18 по 22 червня відбуватиметься додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це інформує Освіта.ua.

Додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання проведуть для абітурієнтів які через поважні причини не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання.

Також у додатковій сесіі ЗНО матимуть змогу взяти участь ті абітурієнти, у яких була порушена процедура проведення тестування, що підтверджено відповідними рішеннями регламентних комісій.

Особи, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, та особи, які в поточному році навчалися за кордоном, також можуть проходити ЗНО додатково.

Участь у додатковій сесії зможуть взяти тільки зареєстровані абітурієнти.

Пункти тестування для проведення додаткової сесії ЗНО створюються, як правило, за місцем розташування регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Повідомлення про місце проведення додаткової сесії зовнішнього оцінювання розміщуються на персональних інформаційних сторінках абітурієнтів, створених на офіційному веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

У день проведення зовнішнього незалежного оцінювання з того чи іншого предмета абітурієнт повинен мати при собі документи, які необхідно пред’явити на вході до пункту тестування: сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності одного зі згаданих документів або пред’явлення їхніх копій абітурієнта до пункту тестування не допустять.

Учаснику також потрібно мати при собі дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку води.

За необхідності учасникам рекомендують звернути увагу на маршрути доїзду до пункту тестування, для того, щоб запобігти випадковому запізненню.

18 червня о 10:00 розпочалося ЗНО з української мови і літератури, а о 14:00 – стартує ЗНО з російської мови.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗНО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стартувала додаткова сесія ЗНО
18 червень, 2012, 11:37
Ковельщина позбулася бомб
18 червень, 2012, 11:11