Любовний трикутник на сцені: закриття сезону від «Гармидера»

Любовний трикутник на сцені: закриття сезону від  «Гармидера»
У Луцьку театр-студія «Гармидер» закінчив театральний сезон презентацією драми «Гра Долі або Доля Гри» за мотивами п’єси Івана Вирипаєва «Валентинів день».

Прем’єра відбулася 16 червня у Луцькому районному будинку культури. Зал був забитий вщент, а останні квитки забронювали ще за день до показу.

На сцені працювали лише три актори. Герої п’єси - дві закохані жінки Катя (Алла Доманська) та Валя (Руслана Порицька) і закоханий чоловік Валентин (Дмитро Безвербний).

Жінки впевнені у своїй любові до одного чоловіка протягом десятків років та навіть після його смерті.

А головний герой-мужчина не здатен відпустити ні законну дружину, якій зізнається у нелюбові, ані віддатися повністю коханці, якій освідчується у коханні. Адже насправді любить обох жінок – кожну по-різному.

Дія відбувається у кількох часових проміжках – молодості головних героїв, їх зрілості та у їхній старості. За іронією долі, Валентин помирає і останні двадцять років обидві закохані жінки залишаються в одній квартирі, об’єднанні ненавистю одна до одної та любов’ю до єдиного чоловіка.

Драма у виконанні «гармидерівців» була приперчена іронією, справжніми поцілунками на сцені, пострілами рушниці, напруженими сварками і істериками та суржиком - за авторським задумом колективу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Любовний трикутник на сцені: закриття сезону від «Гармидера»
18 червень, 2012, 12:30