АПГ «Пан Курчак» збільшила площі під зерновими

АПГ «Пан Курчак» збільшила площі  під зерновими
Підприємства Агропромгрупи цьогоріч посіяли понад 3 тисячі гектарів озимої пшениці та майже тисячу гектарів ярого ячменю, що відповідно на 29% та 17% більше в порівнянні з попереднім роком.

Про це інформує Агропромгрупа.

Цьогоріч собівартість посівної кампанії зросла, втім Агропромгрупа «Пан Курчак» не лише сама проводить усі весняно-польові роботи, а й фінансує дрібні господарства через механізм форвардних закупівель.

Таким чином сільгоспвиробники отримують кошти на повноцінну посівну кампанію та весняне підживлення культур, а кредитор – гарантію якісної сировини для виробництва комбікормів. За ще не вирощені культури АПГ «Пан Курчак» пропонує відразу від 30% до 50% їх ринкової вартості. В умовах обмеженого банківського фінансування агросектору для дрібних сільгоспвиробників це чи не єдина можливість залучення коштів на посівну кампанію.

Загалом в обробітку Агропромгрупи «Пан Курчак» майже 15 тисяч гектарів ріллі, що дозволяє господарям дотримуватися усіх законів сівозміни й не виснажувати грунт більш рентабельними технічними культурами. Це доказ того, що орендарі Агропромгрупи не прийшли на рік-два, а працюють на перспективу і дбають про родючість земель.

Більше того, підприємства АПГ є соціально відповідальними, оскільки сплачують 0,5% від нормативно-грошової оцінки землі на розвиток сільських територій. Торік «Пан Курчак» інвестував понад 2 мільйони гривень на вирішення актуальних проблем громад.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама, апг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шо, знов хтось застрілецця?
Відповісти
новина трохи "черства"-посівна місяць як закінчилась
Відповісти
Останні новини
АПГ «Пан Курчак» збільшила площі під зерновими
08 травень, 2015, 21:36