В одному з найпопулярніших ресторанів Львова отруїлися десятки відвідувачів

В одному з найпопулярніших ресторанів Львова отруїлися десятки відвідувачів
Щонайменше 24 відвідувачі львівського ресторану «Театр пива «Правда» на площі Ринок потрапили до лікарні з харчовим отруєнням.

Пише ZAXID.NET.

Серед постраждалих, стан яких медики оцінюють як «середньої важкості, є діти та іноземці. Представники санепідемстанції взяли у ресторані проби усіх продуктів, які вчора могли споживати відвідувачі ресторану, однак найбільш ймовірно, що причиною отруєння стали погано просмажені курячі крильця.

Точна кількість постраждалих внаслідок харчового отруєння невідома. За словами заступника головного лікаря Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталії Тімко, станом на середину дня у середу, 13 травня, перебувають 24 людини, в тому числі двоє дітей та двоє іноземців.

«За їхніми словами, усі вони були у тому ресторані 11 травня. Не можна сказати, що усі їли однакові страви, однак більшість опитаних нами пацієнтів, кажуть, що їли смажені курячі крильця», – сказала Наталія Тімко.

У компанії, якій належить ресторан на площі Ринок, підтвердили, що отримали скарги відвідувачів на отруєння. Представники компанії заявляють, що намагаються з’ясувати причини.

«Ми проводимо всі необхідні заходи та перевірки своєї мережі та наших постачальників. Для того, щоб з'ясувати справжні причини інфекційних захворювань, потрібен час. Але у випадку харчових отруєнь найважливіше швидко відреагувати. Тому просимо усіх львів'ян та гостей міста, що відвідували 11 травня заклади харчування у центрі Львова та мають симптоми харчового отруєння (діарея, висока температура), терміново звернутися до лікаря. А також повідомити нам на "гарячу лінію" (0 800 501 494), щоб спільно з'ясувати обставини», - йдеться в офіційному повідомленні прес-служби компанії, якій належить близько 20 ресторанів у Львові.

У ресторані працюють інспектори СЕС, які беруть проб з усіх продуктів, якими могли отруїтися відвідувачі. За попередніми висновками, симптоми постраждалих нагадують сальмонельоз – гостре інфекційне захворювання, інкубаційний період якого коливається від кількох годин до 2-3 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть розраховували що на 9-те травня всі зїдять крльця, але чуда не сталося тож вони лежали до 11-го.
Відповісти
гейропа... Та це ж верховина зателепана.
Відповісти
Все буде о*кей: цю брудну харчевню контролює злодій українського масштабу, хер міста, чи то пак - мер міста Андрій Садовий.
Відповісти
самопоміч, самопоміч...і все пройде!
Відповісти
отруєння дуже важкі, товариш 2 дні на крапельниці і ще 3 дні будуть капати, казав, що в перший день прощався із життям.
додав, що як одужає - власника ресторану лайном нагодує, а він такий, що може...))
Відповісти
тамбовський вовк казав...
Відповісти
Останні новини
В одному з найпопулярніших ресторанів Львова отруїлися десятки відвідувачів
13 травень, 2015, 18:05