На Волині зловили бус набитий контрабандними цигарками

На Волині зловили бус набитий контрабандними цигарками
На Волині працівники Державтоінспекції затримали жителя Закарпатської області, який віз 10000 пачок контрабандних цигарок.

Про це інформує СЗГ УМВС у Волинській області.

Під час несення служби на маршруті патрулювання в селі Копачівка Рожищенського району близько 19 год. 25 хв. увагу працівників взводу з обслуговування стаціонарного посту №1 роти ДПС ДАІ привернув автомобіль «Фіат Скудо», який їхав досить повільно і тим самим створював незручності іншим учасникам дорожнього руху.

Правоохоронці, зупинивши автомобіль, представилися і запропонували водієві надати документи на право керування бусом. Як з’ясувалося, у 28-річного жителя Закарпатської області не було водійського посвідчення.
При поверхневому огляді авто працівники ДАІ виявили, що водій перевозить цигарки марки «Фест» виробництва Республіки Білорусь. Усього в салоні було 10000 пачок без акцизних марок та відповідних супровідних документів на вантаж.

Бус одразу доставили на майданчик тимчасового тримання в Рожищенський РВ УМВС України у Волинській області. За даним фактом триває перевірка, вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині зловили бус набитий контрабандними цигарками
21 червень, 2012, 12:10