Основні версії загибелі правоохоронця. ФОТО. ВІДЕО

Основні версії загибелі правоохоронця. ФОТО. ВІДЕО
Подія трапилася о 8:45 на стаціонарному посту №1 дорожньо-патрульної служби у селищі Цумань Ківерцівського району, де інспектор ніс службу із забезпечення безпеки дорожнього руху. Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

"Правоохоронця із вогнепальним пораненням голови виявили колеги. На місці події працюють слідчо-оперативні групи ківерцівського райвідділу та УМВС, криміналістична лабораторія Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, проводиться огляд місця події. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, – повідомив перший заступник начальника УМВС в області Анатолій Петрушин.

Загиблий – старший прапорщик міліції, в органах внутрішніх справ – із 1996 року. За місцем служби характеризувався виключно як сумлінний працівник. У жовтні 2014 року протягом 30-ти діб ніс службу у зоні проведення антитерористичної операції.

"Нині розглядаємо дві основні версії: самогубство або необережне поводження із табельною вогнепальною зброєю", – підсумував Анатолій Петрушин.

Проводиться досудове розслідування з метою з’ясування причин і обставин смерті працівника міліції.

Нагадаємо, вранці повідомляли інформацію, що на Волині застрелився працівник ДАІ.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Камер відео нагляду хіба немає на пості???
Відповісти
запитайте в першу чергу з керівництва скільки вже часу цей працівник робив по 12 годин?! і скільки часу він спав бо крім 12 годин роботи він змушений час потратити на доїзд до роботи, а потім повернутись ще з роботи. скільки часу ця людина мала на відпочинок????в любої людини може дах поїхати!
Відповісти
запитати скільки бабла мав здавати керівництву
Відповісти
довели людину!!! А в нього доречі сім'я і 2-є діток! Даїшники такі самі люди, як всі і нема чого їх доставати і знімати без причин на телефони і т.д. Подумай чи хотів би ти щоб за тобою ходили з камерою по 12 годин на добу!!! Багато з них були в АТО і вони цим не хвастаються, а нашим людям аби робити що хочеш і ніхто їм нічого за це не казав і не робив!
Відповісти
Останні новини
Клюєва оголосили у розшук
08 червень, 2015, 14:07
Основні версії загибелі правоохоронця. ФОТО. ВІДЕО
08 червень, 2015, 13:53