Волинські школярі виготовляли ремнабори для бійців

Волинські школярі виготовляли ремнабори для бійців
Педагогічні і учнівські колективи, батьки дітей шкіл з готовністю внести свій вклад у захист України підтримали ініціативу однієї з Волинських організацій виготовляти і передавати на передову індивідуальні ремонтні наборів для бійців АТО. Про це повідомляє Горохів - моє місто.

Солдати просять, щоб у ремнаборі були першонеобхідні предмети, тобто все те, що потрібно, щоб у воєнних умовах нашвидкоруч зашити одяг, підклеїти взуття тощо. Цими предметами є суперклей в маленьких тюбиках; міцні капронові і звичайні нитки чорного, сірого або зеленого кольорів у котушках, голки (циганська, голка звичайна, наперсток, ґудзики темних кольорів,скотч, англійська булавка, канцелярські скрепки, стропа шириною 3-4 см, гумка канцелярська, мідний дріт та інші необхідні речі.

Виготовленню ремнаборів першими сприяли ЗОШ І-ІІІ ст. №1 міста Горохова, школи сіл Перемиля і Горішнього, школа села Шклиня, школа селища Сенкевичівка, школа села Підбереззя, НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» м.Горохова, школи сіл Озерець, Брани, Борочича, Бужан, Колодеже, с.Лобачівки, Мирного, Печихвостів.

Всього ремнаборів із навчальних закладів району передано 97.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські школярі виготовляли ремнабори для бійців
12 червень, 2015, 11:19