У Луцьку хочуть мільйон на Центр для бездомних

У Луцьку хочуть мільйон на Центр для бездомних
На створення Центру реінтеграції бездомних у Луцьку потрібно більше мільйона гривень, половину з яких має дати міська рада.

Про це йшлося 25 червня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

За словами директора департаменту соціальної політики Лариси Боярин, департамент хоче написати проект на державний конкурс для створення Центру реінтеграції бездомних. Умови конкурсу такі, що з державного бюджету буде фінансування проекту у розмірі 482 тисячі гривень, а з міської казни треба буде ще 500 тисяч у разі перемоги на конкурсі.

Вона зазначила, що 98 тисяч гривень готовий виділити фонд «Переображення». Загалом сума проекту становить трохи більше мільйона гривень.

Боярин розповіла, що фахівці вже вибрали приміщення – на вулиці Корольова, 3, у Луцьку. Його площа становить 215 квадратних метрів.

У Центрі планують створити умови для перебування бездомних осіб. Їх годуватимуть, надаватимуть медичну та гуманітарну допомогу, вироблятимуть документи.

Питання розглядатимуть 26 червня на сесії Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку хочуть мільйон на Центр для бездомних
25 червень, 2012, 14:24