У Луцьку завершено капітальний ремонт ще однієї прибудинкової території. ФОТО

У Луцьку завершено капітальний ремонт ще однієї прибудинкової території. ФОТО
На вулиці Арцеулова, 1, 3, 5, 7 нещодавно завершено капітальний ремонт прибудинкової території.

На роботи з ремонту дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів з міського бюджету витрачено 1 871,279 тисяч гривень. Роботи виконувало ТзОВ "Луцька ДПМК", повідомляє прес-служба міської ради.

Зроблено тут й зовнішнє освітлення, аби у пізню пору доби лучанам було зручно й безпечно повертатися додому. Подбали й про найменших мешканців вищезазначених дворів. Тут встановили дитяче обладнання, зокрема, великі пісочниці зі столиком, гойдалки балансири, лавки, гойдалку подвійну, ігровий комплекс „Універсал”. Проведено й заміну водопроводу, який знаходився у незадовільному стані.

Влаштовано додаткові парковки для автомобілів мешканців будинків. Раніше їх не було і свої транспортні засоби громадяни залишали на зеленій зоні. Також Микола Романюк подякував керівнику підприємства “Луцька ДПМК” Івану Кобаку та його колективу за якісну роботу.

Міський голова Микола Романюк разом з мешканцями оглянув двір та вислухав їхні проблеми і побажання. Він наголосив, що у всіх дворах, які нині ремонтують у Луцьку, проводиться комплексний ремонт, який включає, окрім вкладання нового асфальтного покриття на проїзджій частині та тротуарах, ще й відновлення зовнішнього освітлення, встановлення ігрових та спортивних майданчиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Передвиборча агітація за наші гроші? До вересня в нашому дворі, певно встановлять 3 майданчики, але поміняти іржаві та діряві смітники охочих не знайдеться, бо такої роботи не видно, а треба показуху
Відповісти
Молодець романюк. За своєї каденції постійно здійснює ремонт прибудинкових територій! Пам, ятаю, ми як мешканці звернулися з проханням посприяти в ремонті двору на відродження _ міський голова виконав обіцянку!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку завершено капітальний ремонт ще однієї прибудинкової території. ФОТО
18 червень, 2015, 08:12