Нова патрульна служба у Києві за один день отримала близько 1800 викликів

Нова патрульна служба у Києві за один день отримала близько 1800 викликів
Час реагування на виклик зменшився з 25 до 5 хвилин, а в деяких випадках – до 2-3 хвилин.

Лише впродовж 5 липня нова патрульна служба отримала близько 1800 викликів, про це повідомляє прес-служба МВС України.

Патрулям довелося затримувати злодіїв, оформлювати ДТП і навіть запобігти спробі суїциду. Про це сьогодні, 6 липня, на брифінгу у МВС повідомила перший заступник глави відомства Ека Згуладзе.

За її словами, 200 патрульних екіпажів, які виїхали днями на вулиці столиці, забезпечили оперативне реагування на повідомлення про правопорушення. Зокрема, упродовж зміни патрульним довелося зареєструвати 15 ДТП, три з яких мали тяжкі наслідки, а також затримати двох злодіїв, які намагалися відкрутити колеса в припаркованому автомобілі. Крім того, поліцейським нарядам довелося затримувати нетверезих осіб з вогнепальною зброєю, а також нетверезих водіїв.

– Вони справилися з усім. Це дуже хороший результат, і я можу це пояснити тим, що вони працюють від душі. Це приклад того, куди ми йдемо, яку поліцію хочемо побудувати, коли закон («Про Національну поліцію») вступить в силу, – наголосила Ека Згуладзе.

Перший заступник глави МВС зазначила, що завдяки такій значній кількості патрульних екіпажів вдалося зменшити час реагування на виклик – з 25 до 5 хвилин, а в деяких випадках – до 2-3 хвилин. При цьому лише впродовж 5 липня нова патрульна служба отримала близько 1800 викликів.

Ека Згуладзе також зазначила, що зараз патрульна служба поліції у Києві працює в тестовому режимі в рамках Закону України «Про міліцію».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а індексаційного мерзотного вора яйценюка новоспечені поліцаї на скарги 40000000 пограбованих Українців не реагують і не затримують,а тупо, як найманці,працюють на воровського босса яйценюка з паршанком проти українців!!!
Відповісти
Разбили четыре служебных автомобиля, потеряли два пистолета, мля кого вы набрали...?????
Відповісти
Останні новини
Нова патрульна служба у Києві за один день отримала близько 1800 викликів
06 липень, 2015, 17:46