Ковельчани вимагають звільнити вулицю від великогабаритної техніки

Ковельчани вимагають звільнити вулицю від великогабаритної техніки
Нинішнє засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради розпочалося з розгляду заяви мешканки вулиці Лугова, що в районі місцевого водосховища, Алли Чапек, яка цьогоріч уже вдруге звертається до міської влади з колективним проханням від тамтешніх жителів допомогти їм врятувати проїжджу дорогу від великогабаритних машин.

Як повідомляє ПроКовель, мешканка стверджує, що ця проблема вже існує більше 12 років. По ґрунтовій дорозі постійно курсують КАМАЗи з будівельним матеріалом, а нещодавно тут бачили ще й комбайни. Їм місцеві жителі перегородили дорогу і наказали водіям завертати назад.

Алла Чапек каже, що є домовленість з місцевим підприємцем, якому нібито й належить зернозбиральна техніка, великогабаритний транспорт відправляти через територію ветсанзаводу, однак вона не виконується. Заявниця жалілася, що ні вона, ні її сусіди не мають спокою від такого інтенсивного транспортного руху, не можуть навіть відкрити вікна в оселях, бо надворі постійно стоїть стовп пилу. Більше того, Алла Чапек нарікає на те, що їй вже вісім разів доводилося ремонтувати власний паркан, який руйнували заїжджі водії.

Лист із поясненням на адресу мерії надіслав місцевий підприємець, на роботу якого постійно нарікають мешканці вулиці Лугова. Його зачитав міський голова Олег Кіндер. Отож він у письмовій формі запевнив керівництво Ковеля, що його підприємство не використовує вантажні машини вагою більше восьми тонн, а ті що є, зобов’язується направляти через територію ветсанзаводу.

Таке ж запевнення, але вже в процесі приватної розмови з підприємцем, почув представник ДАІ, який прийшов на засідання виконкому. Він запевнив присутніх, що патрульні машини служби туди постійно навідуються, тому курсування вулицею Лугова великовагового транспорту відчутно зменшилося.

Також він висловив побажання свого керівника – начальника відділення ДАІ Сергія Долінко, який порадив встановити при в’їзді на вулицю дорожній знак «Обмеження висоти». Міський голова доручив начальнику комунального відділу міськвиконкому Олександру Балаку зрештою розібратися в цій ситуації, а також вивчити пропозицію С. Долінко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельчани вимагають звільнити вулицю від великогабаритної техніки
10 липень, 2015, 09:51