Колишній нардеп-регіонал з Волині причетний до землі Азарова в Конча-Заспі

Колишній нардеп-регіонал з Волині причетний до землі Азарова в Конча-Заспі
Суд залишив колективу забудовників «Південний» 12 гектарів землі в урочищі Конча-Заспа. Серед співзасновників цього колективу фігурують колишній народний депутат-регіонал з Волині Григорій Смітюх та його брат Василь Смітюх.

Про це свідчить постанова Київського апеляційного госпсуду від 9 червня, - пишуть Наші гроші.

Йдеться про ділянку на березі озера Конча, у тому числі 11,21 га раніше були землями рекреаційного призначення, 0,77 га – землями міської забудови.

Засновниками колективу забудовників «Південний» Харківського району міста Києва є 51 особа. Це, зокрема, син екс-прем’єра Олексій Азаров, екс-міністр фінансів (2010-2012) Федір Ярошенко, колишній народний депутат від Партії регіонів Григорій Смітюх і його брат Василь Смітюх, який зараз працює начальником відділу забезпечення участі прокурорів в адміністративному судочинстві прокуратури Києва.

Також – екс-нардеп (1990-1994) Костянтин Продан і його син Олександр Продан, племінниці Сергія Тарути Ірина та Ганна, екс-нардеп від Народної партії (2002-2006) Валентин Вікторович Савицький і його син Валентин та інші.

Ще у 2004 році деякі члени «Південного», в тому числі Олексій Азаров, зуміли приватизувати по 0,1 га цієї землі для будівництва та експлуатації житлових будинків. Відомо, на території «Південного» знаходиться маєток екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Нагадаємо, під час виступу на Антимайдані у Києві Григорій Смітюх звернувся до Володимира Путіна з проханням підтримати Україну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Смітюх
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що, братки, доведеться позбуватися сорому за рід. Скільки можна? Скрізь наслідили від Оконська до Соломянського району Києва. Пробачте.
Відповісти
Смітюх тим часом на вас всіх ложив *** . "...А братія мовчить собі,витріщивши очі
Нехай-каже,може так і треба..."
Відповісти
Останні новини
Колишній нардеп-регіонал з Волині причетний до землі Азарова в Конча-Заспі
14 липень, 2015, 15:38