Син убив батька штахетою

Син убив батька штахетою
В Іваничівському районі син побив батька, внаслідок чого від отриманих травм чоловік помер через дві години у центральній районній лікарні.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Хлопець жив у Луцьку, але часто навідувався у село до батьків. Там він разом із батьком часто випивали, і практично кожне застілля завершувалося сваркою і шарпаниною.

Як розповів начальник слідчого відділу Іваничівського районного відділу УМВС України у Волинській області Леонід Фіськович, 23 червня 30-річний молодик приїхав у село, де традиційно з батьком випили спиртного.

Нетверезі чоловіки почали з’ясовувати стосунки. У результаті син добряче відлупцював 55-річного батька.

Буквально через тиждень чоловік знову приїхав до рідних і зустрів біля будинку бабусі батька. Він був п’яний і весь у синцях від його побоїв.

Молодик не хотів, аби люди бачили батька в такому стані, тому став забирати його додому. Чоловік не хотів іти додому, адже знав, що там йому знову перепаде.

Хлопець, не стримавши люті, кинувся на батька з кулаками, а потім вирвав із паркану штахету й почав бити нею.

Побачивши це, односельчани кинулись на допомогу та відразу викликали «Швидку допомогу» й міліцію. Підозрюваного забрали у райвідділ, а потерпілого відвезли у лікарню, де він через дві години помер.

Порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловік вже був судимий за скоєння крадіжки згідно зі статтею 115 Кримінально-процесуального кодексу України.

Зараз чоловік затриманий в ізолятор Іваничівського районного відділу міліції. Вирішують питання щодо обрання йому міри покарання. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дівчата і Євро-2012. ФОТО
02 липень, 2012, 12:45
Син убив батька штахетою
02 липень, 2012, 12:44