Директора з Ковеля хотіли покарати за дорожню розмітку

Директора з Ковеля хотіли покарати за дорожню розмітку
Ковельське відділення ДАІ завело справу на директора комунального підприємства «Добробут» Леоніда Демчука за порушення правил, норм та стандартів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху.

Виявляється, директор, будучи відповідальною особою по утриманню в належному стані проїзної частини вулично-шляхової мережі, не виконав вимоги ДАІ від 25 березня цього року щодо поновлення дорожньої розмітки в Ковелі по вулиці Брестській та в місцях, де трапились ДТП, перехрестях тощо, - пише Kowel.com.

В суді Леонід Демчук визнав себе винним у скоєні правопорушення частково. За його словами, він дійсно відповідає за поновлення дорожньої розмітки, однак останнім часом розмітка не була поновлена, оскільки Ковельським міськвиконокомом не виділялись гроші на даний вид робіт. Кошти були перераховані місцевою владою у ШБУ-63, що є виконавцем цих робіт лише 28 квітня. «В зв`язку з чим не було можливості виконати вимоги ДАІ», – пояснив директор «Добробуту» і на підтвердження своїх слів надав головуючому лист Ковельського міськвиконкому про перерахунок коштів.

Суддя Олег Василюк постановив звільнити Леоніда Демчука від адміністративної відповідальності за малозначністю вчиненого правопорушення, обмежившись усним зауваженням, і провадження по справі щодо нього закрив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Директора з Ковеля хотіли покарати за дорожню розмітку
16 липень, 2015, 12:40