Журналістський експеримент: як українці реагують на геїв. ВІДЕО

Журналістський експеримент: як українці реагують на геїв. ВІДЕО
Минулого тижня в інтернеті з’явилося відео, де показано, як жителі Москви реагують на геїв – а саме на хлопців, які гуляють, тримаючись за руки. Ролик зібрав понад 8 млн переглядів.

В Україні цей експеримент також викликав великий резонанс і суперечки про те, як би поставилися до такої пари, наприклад, в Києві. Редакція Bird In Flight вирішила це перевірити, знявши на приховану камеру прогулянку по людних місцях двох хлопців, що тримаються за руки.

В експерименті взяли участь Зорян Кісь і Тимур Левчук.

З’ясувалося, що більшість людей сприймають геїв нейтрально, але в кінцевому підсумку герої ролика натрапили на групу гомофобів, які бризнули їм в очі газом і побили.

“Більшість дотримується нейтральних поглядів, і їм не особливо цікаво. Це доводить, що боротьба йде між двома меншинами. Проблема тільки в тому, що одна меншість надто агресивна. Думаю, правоохоронні органи повинні почати так зване “сафарі” на "агресорів", тому що останні дискредитують українців, популяризують насильство, дають своїми діями і заявами чіткий сигнал, що правоохоронна система нічого їм не зробить і агресія залишиться безкарною”, – заявив після експерименту Левчук.

“У медицині є такий метод лікування – провокація. Деякі інфекції неможливо вилікувати, поки не змусиш їх проявитися “у всій красі”. Саме це зробили хлопці з журналу Bird In Flight, запросивши нас стати героями соціального експерименту. Гомофобія – теж, як на мене, свого роду захворювання. Здорова людина, впевнена у своїй гетеросексуальності, не буде накидатися на гея, як би зухвало той себе не вів”, – додав Кісь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: геї, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розрізняти геїв і простих підарасів: геї - це люди мистецтва, вчені, письменники або поети; а такі дешеві позери - прості пересічені педики, в доброму значенні цього слова)))
Відповісти
А в Луцьку експрименту робити коли будуть?
Відповісти
А шо, у вас своїх романтиків мало?
Відповісти
14/88 короч
бий геїв!
Відповісти
в Києві була спроба провести ЛГБТ фест) вийшло? я буду боротися з цією гидотою усе свідоме життя, і я такий не один
Відповісти
хвилина 3:00 герой відео - "який висновок можна зробити... в Україні не здорове суспільство...не готове сприймати одностатеві стосунки... багато радикалів..." неа тіп, в нас якраз і здорове суспільство, простро ще не виробився загальносуспільний антидот тобі і таким як ти! але не переживай, скоро, скоро!
Відповісти
Кожна людина повинна мати право на власний вибір; і я думаю що ніхто його за це не повинен засуджувати!
Відповісти
Останні новини
Журналістський експеримент: як українці реагують на геїв. ВІДЕО
23 липень, 2015, 10:59