Пиятика компанії у Нововолинську закінчилася різаниною

Пиятика компанії у Нововолинську закінчилася різаниною
У Нововолинську на Шахтарському мікрорайоні розпивання спиртних напоїв компанії чоловіка та двох жінок закінчилося різаниною. Інцидент стався у четвер, 6-го серпня.

Про це пише БУГ.

Чоловік та його співмешканка влаштували вечірні “посиденьки”. Компанію їм склала ще одна жінка, спільна знайома пари. Між любителями відпочити за чаркою виникла сварка, після якої чоловік з ножовим пораненням потрапив у реанімаційне відділення центральної міської лікарні.

Жіночки з “дружної” компанії, котрі самі викликали швидку, твердять, що їхньої вини у цьому немає. Мовляв, на емоціях він сам себе вдарив ножем. Саме такі свідчення жінки надали правоохоронцям.

Обійшлося без смертельних наслідків. На даний час чоловік перебуває в реанімаційному відділенні. Правоохоронці планують взяти в нього свідчення.

У випадку, якщо тілесні ушкодження були нанесені співмешканкою потерпілого, або їхньою спільною знайомою, проти них будуть порушувати кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України “Тяжке тілесне ушкодження”, за яке загрожуватиме від 5 до 8 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не дивно
Відповісти
Останні новини
Пиятика компанії у Нововолинську закінчилася різаниною
07 серпень, 2015, 11:57