Набір у поліцію Луцька б'є рекорди

Набір у поліцію Луцька б'є рекорди
Із тих, хто вирішив вступити до лав патрульної поліції Луцька, подали анкети он-лайн 71,9%, а 28,1% заповнили документи безпосередньо в пункті прийому анкет.

За п’ять днів подали заявки 2356 кандидатів, повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Серед охочих поповнити ряди поліції 62,5% - чоловіки. 63,3% претендентів мають вищу освіту, 18% - студенти. Із числа поданих заявок бажання працювати у новій поліції виявили 5,6% діючих працівників органів внутрішніх справ.

- Ми зацікавлені у тому, щоби до процесу формування нової поліції долучилося якомога більше охочих. Конкурсний відбір кандидатів до новоствореного підрозділу проходить прозоро, він позбавлений будь-яких корупційних схем і зв’язків. За можливість поповнити лави поліції Луцька всі борються на рівних умовах, без жодних переваг. Уже офіційні дані за перший тиждень свідчить, що відбір поліцейських у Луцьку буде жорсткий: із 15-ти кандидатів на службу залишиться лише один, – відмітив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Набір у патрульну поліцію в Луцьку триває.

Документи приймаються за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 1 (2-й поверх), з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00. Анкету можна заповнити он-лайн: www.mvs.gov.ua. Подати анкету можна буде до 18 серпня.

Телефон гарячої лінії: (0332) 742-555.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну побачимо потім які рекорди єфективної роботи вони будуть бити!:)
Відповісти
селфі і шоу, от і вся робота
Відповісти
У нашому випадку кількість обернено-пропорціональна якості.
Відповісти
чому така дискмінфція Луцьк-160 поліціянтів Ужгород-250 Хмельницький-250 Де ж тут логіка
Відповісти
Логіка у статистиці криміногенної ситуації та кількості населення на 1 км/кв.
Відповісти
Для марины занюк и дианки сушки,настют тяжелые времена,девок теперь реальну мусора под свою крышу берут.капец моделядям:-)
Відповісти
Срань вона всюди срань, що в Луцьку, Лондоні чи Парижі. А що вдієш? Якщо ж до того та срань кацапського проісхождєнія. Нема ради.
Відповісти
Так луцька поліція за рівнем культури та інтелекту може досягти рівня обслуговування на Варшавці, де працює багато колишніх інженерів, медперсоналу, вчителів. Жоден супермаркет не дорівняється.
Відповісти
Візміть мене, а то на попа не хочуть брати, кажуть що дурний
Відповісти
луцьк-населення 211644:160 пол-1323жителя на 1 поліціянтаХмельницький-населення-262154:250 пол-1048 жителів на 1 поліц Ужгород-населення-114789:25о пол-460 жителів на 1 полісмена За логікою нагрузка луцького пол в 3.476 раза вища від нагрузки ужгородськогою.а зарплата?Чи за логікою наших можновладців "пиплз" все схавает"
Відповісти
Ну- ну побачим, що нароблять!!вже кажуть такси е для влаштування в поліцію)) про що далі говорити
Відповісти
хай пороблять, хай пороблять. А чому такий ажіотаж!? де він був раніше? чи на зп в 1800-2000 не хочеться лазити по місту? уїбани продажні, за гроші і чорту сраку будете лизати...
Відповісти
Діючий?.. :))
Відповісти
Красива форма віра в очах та надія на миирне небо в очах поліцейських я бачу на фото. / А тим хто в коментах сре поліцію я вам скажу на це право вам не давав ніхто й не треба з них калік робити це нові люди й нова поліція а не стара Піраміда
Відповісти
Мій брат має Волинську прописку та проживає в Львові. Має вищу освіту. Рік відбув в зоні АТО на посаді заступника командира роти, вирішив спробувати долю у Львові. Пішов на конкурс і що Ви думаєте, не вистачило 3 балів, а по секрету пояснили, що не місцевий він, прописочка не та. Ось вам і відкритий і чесний конкурс.
Відповісти
мені цікаво ...а чи зможе дівчина заламати пяного дебошира в якого мозги не намісці???
Відповісти
Для таких є шокер
Відповісти
дай Бог щоб вона встигла дістати його зі свого кармана... бо в таких чуваків реакція бистро бешена . хоть і елі собака сунеться
Відповісти
Як студент - віком 20 років зможе розібртись в складній ДТП чи затримати озброєного грабіжника???? в Луцьку є академія МВС..чи то з СНУ пєдагогі будуть в ПП?)))))))))
Відповісти
Все прогнозовано, люди йдуть не за патріотизм, а за гроші, адже маю багато знайомих, проте жоден з них (офіційно) 8 тис грн не заробляє....А далі буде ще не те...будемо як колись, за панщини, дупи панам підтирати за кусок хліба!
Відповісти
Паньствове!
Бажаючих служити в полiцii треба направляти на ротацiю в АТО.
6 мiсяцiв щороку.
Відповісти
Цікаво чи діючі працівники ДАІ подали заяви? Чи нова поліція буде більше болото ніж зараз ДАІ?
Відповісти
Побачим. побачим хто той один, який залишиться!
Відповісти
Моя сусідка, ще та б...... стала тихше води. нище трави. Мабуть хоче в патрульну поліцію, там же бабки платити будуть! Як пыдсказати і кому " Хто є хто".
Відповісти
Згідний з коментатором "Розумним". Спочатку АТО а потім конкурс на вступ в патрульну поліцію. А то деякі "шустрі" відсиділися за бабло, ухилилися від мобілізації, а тепер знов за бабло в патрульну поліцію, бабло повертати. Потрібен жорсткий контроль!
Відповісти
А чи знаєте ви, , - що у Луцьку вступ до лав поліції не безкоштовний? У мене друг пройшой співбесіду і фізичну підготовку, та для всупу цього було недостатньо. Йому повідомили, якщо даєш вступні 3 000 доларів, тоді ти пройдеш. - "на жаль" у нього не було таких коштів і йому сказали - допобачення. Питання. - І що в цій (нашій) країні помінялось? за що ми боремось, за кого воюємо і як можна цій владі довіряти? Філософська теза - Україною керують ті, кому вона не потрібна бо керують тільки заради власної наживи і на людей їм "наср@ти"
Відповісти