Мешканці Рожища просять перевірити особу, яка звинувачує мера міста у хабарництві

Мешканці Рожища просять перевірити особу, яка звинувачує мера міста у хабарництві
Триває збір підписів на підтримку міського голови Рожища В`ячеслава Поліщука. Громадськість Рожища висловлює підтримку міському голові, якого звинувачуюють в отриманні неправомірної вигоди на користь міськради.

Як це повідомляє Народна самооборона Рожище у Facebook, під зверненням до прокурора області та начальника міліції на підтримку мера за 2 години поставили свої підписи 450 рожищан.

Нагадаємо, мера Рожища звинувачують в отриманні хабара. Так називають благодійний внесок на користь міста, розміром 5 тисяч гривень, який сплатив лучанин Артем Орлов за сприяння в облаштуванні торгових павільйонів і оплати бензину на перевезення оркестру на час святкування Дня міста 30 серпня.

На думку громадськості, В’ячеслава Поліщука підставили, спровокувавши на отримання грошових коштів та одержання неправомірної вигоди на користь Рожищенської міської ради. У п’ятницю, 14 серпня громада Рожища приїхала на сесію Волинської облради заступитися за мера міста.

Як повідомили знайомі Рожищенського міського голови, йому було недобре усі дні після того, як до нього з обшуком приїхали правоохоронці. 17 серпня В’ячеслава Поліщука госпіталізували.

«Представники ГФ «Рожищенська самооборона» та громадськості міста мали зустрічі з начальником УМВС України у Волинський області Петром Шпигою та заступником прокурора області, з приводу ситуації, яка склалася навколо імені В’ячеслава Поліщука.

Під час цих двох зустрічей активісти передали звернення громадян міста Рожища, яке буквально за дві години зібрало 450 підписів мешканців міста, з проханням підтримати і допомогти відновити репутацію міського голови», - йдеться у повідомленні організації «Народна самооборона Рожище».

Також активісти вимагають перевірити дії самого Артема Орлова. Як повідомляють рожищани, під час своїх попередніх візитів до В’ячеслава Поліщука, цей чоловік постійно спонукав мера до взяття хабара, а отримавши різку відсіч, самовільно перевів гроші,як благодійну допомогу, на рахунок міської ради. Потому написав заяву до правоохоронних органів про те, що рожищенський міський голова вимагав у нього хабар.

«Окрім цього, всі дії Орлова та ситуація в цілому, вказують на те, що діяв Орлов не з власної ініціативи, а на замовлення», - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біднесенький мер у лікарні, погано йому?! Питань не виникає абсолютно ніяких про його чесність, брехло і крадун, як більшість! Злякався пан МЕР, за сраку взявся, цирк влаштовує. Був би чесним то сміливо і з гордістю вийшлов з ситуації як склалась з ним, а так очевидно що сцикло втікло в лікарню, хоче пересидіти і перечекати, бо прекрасно знає що намутив справ, І то ми дізнались про один інцидент, а ви уявляєте скількох підприємців він облапошував? По його обличчі видно шо він брехло, Тому не розписуйте який він "Марія Тереза", всім помагає і хабарів не бере, Він як мер мусить показувати шо він хороший, але про його погані вчинки не знає жоден з вас, тому дочекаємось коли пан МЕР перестане влаштовувати цирки і відповість за свої вчинки по-повному!
Відповісти
Боже мій, яка тут розумна з'явилася..... Взагалі, то наш Мер не лежить у лікарні, він відмовився від госпіталізації.... Щоб такі як ти, не обсирали його, що мовляв, хоче уникнути цієї неприємності..... І я можу гордо сказати, ще таких людей як наш Рожищенський Мер, треба пошукати.... Був би, він крадун, та брехло - як ти пишеш, ніхто з громади за нього не заступався.... ОТ через таких як ти і схожих на тебе осіб - чесні і порядні люди і страждають....
Відповісти
Ти шкільний?
Відповісти
стандартна програма! як тільки беруться за когось із чиновників з Рожищ то відразу їх серце хватає!! от візьмем до прикладу Войтовича Тараса Володимировича!!! який за державний кошт проклав асвальт собі під новобудову як тільки за це взялись він відразу ліг до лікарні" сердечник сра**й" і вийшов чистим зводи! та це далеко не один його "касяк" я не обвинувачуюПоліщука але звичайно те що він міг вимагати хабаря не виключається!!!і для цього потрібно зробити детальну перевірку! дуже гарно зауважила пані Наталка"Був би чесним то сміливо і з гордістю вийшлов з ситуації як склалась з ним" А то поступив по старій схемі хабарників чим і навів на думку багатьох Рожищанин на свою причетність до інциденту!
Відповісти
Дружина офіцера, захищаються за його більшість хабарники яких колись попросили піти з органів державної влади за хабарі! азараз вони активісти до влади рвуться!!! я і не здивуюсь як прорвутьсяадже одна вже спроба керуванням була!
Відповісти
Останні новини
Мешканці Рожища просять перевірити особу, яка звинувачує мера міста у хабарництві
19 серпень, 2015, 10:10