Луцькому підприємству дали дозвіл на продаж транспортних засобів

Луцькому підприємству дали дозвіл на продаж транспортних засобів
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев поінформував депутатів щодо необхідності надання дозволу на відчуження основних засобів Луцькому підприємству електротранспорту.

Про це повідомляє відділ міської ради.

За його словами, на балансовому обліку ЛПЕ перебувають автотранспортні засоби, які не використовуються у його господарській діяльності. Для їхнього продажу підприємству необхідний відповідний дозвіл міської ради.

Зокрема, планується реалізувати шість автобусів марки “Богдан”. Тарас Яковлев зазначив, що після отримання дозволу на відчуження основних засобів, перелічені транспортні засоби будуть продані на конкурентних засадах. Кошти, отримані від реалізації автотранспортних засобів, будуть використані для поповнення обігових коштів підприємства.

Крім того, Тарас Яковлев попросив також надати дозвіл на продаж й тролейбуса ЗіУ-682, який був введений в експлуатацію у 1984 році. Він зауважив, що цей тролейбус хочуть придбати польські партнери для свого музею, а взамін Луцьк придбає у них за такою ж ціною тролейбус “Мерседес”.

Він зауважив, що на усі автобуси і тролейбус, що пропонується продати, зроблена грошово-експортна оцінка.

Міський голова Микола Романюк додав, що на автобуси є уже покупці. Їх хочуть придбати у райони, де шкільні автобуси забрали у зону АТО. Також він повідомив, що ведуться перемовини з “Богдан-Лізинг” щодо узгодження уже усіх моментів та отримання права власності на автобуси “Богдан”, які були взяті у лізинг Луцьким підприємством електротранспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахто знає, чому у ЛПЕ забрали маршрути, на якіх працювали ці Богдани? Адже це було вигідно для ЛПЕ, а отже виходить і для міського бюджету. Щось тут не так, мутять хлопці.
Відповісти
Останні новини
Луцькому підприємству дали дозвіл на продаж транспортних засобів
27 серпень, 2015, 15:58