На Волині затримали працівника митниці на хабарі. ОНОВЛЕНО

На Волині затримали працівника митниці на хабарі. ОНОВЛЕНО
На Волині Служба безпеки України спільно з прокуратурою області затримала на хабарі в одну тисячу доларів працівника Волинської митниці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Встановлено, що ця працівниця правоохоронного органу налагодила систему вимагання та одержання неправомірної вигоди, за яких суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності змушені були надавати їй неправомірну вигоду в розмірі від 100 до 1000 доларів США за кожен оформлений вантаж.

За таких умов вона неодноразово вимагала та у подальшому одержала від директора одного із товариств неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів США, за не перешкоджання йому у митному оформленні сільськогосподарської техніки.

Однак, такі неправомірні дії було відразу ж викрито працівниками прокуратури та УСБ України у Волинській області, а працівницю Волинської митниці ДФС затримано на гарячому під час отримання неправомірної вигоди.

З власних джерел ВолиньPost стало відомо, що одна з фігурантів справи раніше працювала на митниці, однак була звільнена і влаштувалася брокером на фірму Клавдії Кутикіної.

Нагадаємо, що Клавдія Кутикіна, працюючи заступником начальника Львівської митниці, вимагала й отримала 10 тис. дол. хабара за заниження митної вартості імпортованого товару та за пришвидшення оформлення товарів, що ввозять на територію України.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а залишилися митники, яких би ще не затримували за хабар?
Відповісти
тиць здицю не давай хабари.живы чесно.дывись за собою.не возити цигарки.не перевозь норму.дотрымуйся заповидей божых.
Відповісти
Ну і що?
Де конфіскація майна суд, прізвища з ким ділився?
ХА ХА ХА!!!!!
Відповісти
оце подія! Практично всі беруть хабарі. в будь-якій сфері. Нічим дивувати ! І шо то за хабар в 1тис доларів?! На сході мільйоооони мільярдів беруть-дають....А то зробили з дівчини крайню...і взгалі підставили!
Відповісти
ЗАТРИМАЛИ?
Відповісти