В Україні розпочалася масштабна демобілізація

В Україні розпочалася масштабна демобілізація
Президент України Петро Порошенко заявив, що в Україні почалася масштабна демобілізація військовослужбовців.

За його словами, їх змінять мобілізовані хлопці, які зараз проходять навчання, про це президент повідомив під час інтерв'ю українським телеканалам, - передає Еспресо.TV.

«2 вересня за моїм дорученням Міністерство оборони і Генеральний штаб почали процес демобілізації. Це абсолютно логічна позиція. Ми мобілізували хлопців. Але мобілізовані хлопці пішли на навчання в тренувальні центри. Вони одягнені, взуті, нагодовані. Тренуються. І на оновленій техніці приступили до оборони України», - заявив Порошенко.

Також він подякував військовим за сумлінне виконання свого боргу.

«Вперше я вітаю тих хлопців, хто повертається додому. Вітаю тих, хто рік, хто 9 місяців чекав додому батьків, синів, чоловіків і нарешті побачать їх. І я дуже вдячний тим українським героям, які, виконуючи свій священний обов'язок, захистили Україну. Упевнений, що наша країна зараз володіє однією з найбільш боєздатних і патріотичних армій на континенті», - додав президент.

Нагадаємо, що у рамках шостої черги мобілізації було заплановано поставити з Волині тисячу 899 військовозобов’язаних. Згодом показники було зменшено до 1 тисячі 270 осіб. Із них 107 – офіцери. Завдання виконано на 58%, а це – 733 військовозобов’язаних. Добровольцями на Схід пішли 85 чоловік

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бабло закончилось, сэр.
Відповісти
Т.е. от первоначального "задания" на "поставку" удалось выполнить только 38% - трое из пятерых "ложили с прибором" на шестую могилизацию. Остальные будут объявлены "хероями".
Відповісти
Останні новини
В Україні розпочалася масштабна демобілізація
14 вересень, 2015, 10:53