Всі територіальні підрозділи МВС України будуть ліквідовані, - Яценюк

Всі територіальні підрозділи МВС України будуть ліквідовані, - Яценюк
Глава українського уряду Арсеній Яценюк повідомив про прийняття рішення стосовно ліквідації територіальних органів МВС України.

Про це він сказав на засіданні уряду в середу, 16 вересня, повідомляє ТСН.

"Сьогодні міністр внутрішніх справ вніс рішення щодо ліквідації всіх територіальних підрозділів МВС України. Ми вже створили центральний орган виконавчої влади – це Національна поліція України, ми ліквідуємо всі територіальні підрозділи МВС і замість них створюються територіальні підрозділи Національної поліції", - заявив прем'єр.

Він також звернувся до колишніх міліціонерів з інформацією про те, що кожен з них може стати поліцейським. "Ми нікого не викинемо на вулицю, ми звертаємося до тих, хто хоче працювати на свою країну і служити присязі: вам потрібно пройти тест, вам потрібно пройти тренування, змінити філософію ставлення до громадян та до служби", - розповів глава уряду.

Нагадаємо, 2 вересня в Україні офіційно з'явився центральний орган виконавчої влади, який підпорядковується МВС - Національна поліція. Про це на засіданні Кабінету Міністрів України заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для посіченого українця...
Відповісти