Як «Волинь» поступилася «Зорі». ВІДЕО

Як «Волинь» поступилася «Зорі». ВІДЕО
Битва за єврокубкове четверте місце обіцяла бути суперінтригуючою.

Обидві команди підійшли до поєдинку в хорошому ігровому тонусі, обидві показують в сезоні хорошу гру, повідомляє прес-служба "Волині".

Більше проблем із кадрами мав Віталій Кварцяний – дискваліфікація Артема Шабанова, якого замінив на позиції центрбека новачок «Волині» іменитий Андрій Богданов. Приємно відзначимо повернення травмованого ще в кінці серпня Кобахідзе. Утім, у Кварцяного ще й випав Олег Герасимюк

Додавав інтриги й той факт, що «Волинь» не вигравала в «Зорі» вдома аж …17 років. Ну й відзначимо, що в гості до «Волині» приїхала команда, яка найближчим часом віддасть аж вісім гравців в збірні – 6 до національної України і по одному в національну білоруську та молодіжну збірну України.

Гості дуже динамічно розпочали гру і в перші хвилини наші захисники просто не встигали за переміщеннями візаві. Вже на 3 хвилині після кутового м’яч заледве не залетів у дальній кут Шуста.

Відчувалася переконливість «Зорі» і тільки у кінці другої десятихвилинки лучани відтіснили гру від своїх воріт. Відтіснили і тут таки двічі пропустили.

Гордієнко з меж штрафного віддав передачу на лінію карного «Волині», звідки Малиновський без супротиву з боку захисників господарів в дотик пробив точно в ворота - 0:1. Вдруге пропустили «хрестоносці» після навісу Караваєва. Будківський позиційно переграв Жуніча і кивком голови спрямував круглого в дальній кут воріт - 0:2.

«Волинь» відповіла своїм тиском і нарешті почала створювати моменти. Асистував Матей, а пробивали головою і ногами Кравченко, Діденко і Шарпар. Натомість «Зоря» мала стовідсоткову нагоду повністю знімати питання перемоги в грі. Після прострілу Петряка в поперечину зарядив Будківський.

Старт другого тайму показав, що господарі цього матчу все ж «волиняни». Шарпар пробивав дуже небезпечно (влучив в Діденка), Матей п’ятою з лету закручував кулю після прострілу Мемешева (Редван вийшов замість Кобахідзе і цей матч став для нього ювілейним 50-им у вищій лізі), Жуніч пробивав головою, але влучив з близької відстані у захисника.

Тим більш несподіваним був третій гол «Зорі». Провалився Шіш, який віддавав назад Шусту, але «не в додачу і Богдан мусив валити Будківського… Червона картка Шусту (перша в кар’єрі!!!) і Ліпартія забив пенальті вже Віталію Недільку – 0:3.

«Волинь» не знітилася, атакувала, аби показати публіці принаймні свій один забитий гол. Але в меншості проти «Зорі» атакувально пограєш. Гості створили більше моментів задля четвертого голу, аніж «Волинь» забити гол престижу. Найближчими до останнього були Мемешев, удар якого після рикошету від Пилявського відбив Шевченко, та Шарпар, удар якого з 10 метрів головою прийшовся в "молоко"...
Результат підтвердив декілька серій. «Зоря» вже 14 матч поспіль забила «Волині» на її полі. Безпрограшна серія «Зорі» продовжилася до 6 матчів.

Волинь (Луцьк) – Зоря (Луганськ) 0:3

Ліга Парі-Матч 2015-16 рр., 10 тур, Луцьк, Авангард, 5 100 глядачів

Арбітр: Арановський (Київ)

ВОЛИНЬ: Богдан Шуст - Івіца Жуніч, Андрій Богданов, Олександр Насонов, Володимир Польовий (Гал Шіш, 27) - Сергій Кравченко (Віталій Неділько, 60), Сергій Політило – Александер Кобахідзе (Редван Мемешев, 46), Флорентін Матей, В’ячеслав Шарпар - Анатолій Діденко.

ЗОРЯ: Микита Шевченко – Євген Опанасенко, Андрій Пилявський, В’ячеслав Чечер, Микита Каменюка, Джаба Ліпартія (Михайло Сіваков, 67), Артем Гордієнко (В’ячеслав Танковський, 73), Руслан Маліновський, Олександр Караваєв, Іван Петряк (Желько Любенович, 64), Пилип Будківський.

Голи: Малиновський (19), Будківський (23), Ліпартія (61, з пен.)
Попереджені: Богданов (52)

Вилучення: Шуст (59).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.