На Горохівщині відремонтують частину зруйнованої дороги

На Горохівщині відремонтують частину зруйнованої дороги
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик побував у селі Квасів в рамках робочої поїздки у Горохівський район.

Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Там оглянув школу. Варто відзначити, що в ближніх селах малокомплектні заклади закрили й дітвора ходить за знаннями саме до квасівської установи і батьки задоволені.

Щоправда, тут слід замінити вікна та двері на енергозберігаючі. Відповідне доручення й дав голова облдержадміністрації.

Розмовляючи із представниками тамтешньої громади Гунчик відверто заявив, що влада буде закривати малі школи, аби діти отримували належний рівень знань. І те, що відповідний шлях правильний – квасівський приклад.

Місцеві ж жителі, користуючись нагодою, оповідали про свої біди. Зокрема прохали посприяти у ремонті дороги.

«Я й сам побачив, що шматка дороги практично немає, – підкреслив Володимир Гунчик. – Пропоную включити її до програми ремонту й відновлення доріг, у так званий реєстр. Але саме цей шматок. Бо, коли ви говорите: те й те, то так не буде. Слід чітко визначатися із пріоритетами, бо на все й одразу коштів не вистачить. Така реальність і обманювати я не збираюся».

46 млн. грн загалом витратили волиняни на ремонт доріг цьогоріч. Слід також наголосити, що невдовзі розпочнуть роботи на автошляху Луцьк - Львів, позаяк держава передала частину надходжень від митниці на місця з чітко прописаним цільовим призначенням.

На що звертатиме увагу влада, так це на аварійні дороги. Їх ремонтуватимуть першочергово. Позиція голови облдержадміністрації – до кожного села має вести хоча б один, але хороший шлях.

Окрім того, завітав і до Горохівської центральної районної лікарні. Оглянувши фізіотерапевтичне відділення, запропонував горохівчанам дотацію на ремонт, позаяк частину приміщення відремонтовано за спонсорські кошти, а інша – у жахливому стані. Вже завтра підрядник стане до роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Горохівщині відремонтують частину зруйнованої дороги
22 жовтень, 2015, 15:29