Волинянам видано майже 27 тисяч карток платника податків

Волинянам видано майже 27 тисяч карток платника податків
За дев’ять місяців 2015 року через Центри обслуговування платників та відділення ОДПІ області видано 27629 реєстраційних номерів облікової картки платника податків, або ж внесено дані з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків до паспортів громадян.
Відтак, ця послуга займає чільне місце серед найбільш затребуваних послуг, за якими звертаються громадяни чи представники бізнесу до територіальних органів ДФС у Волинській області.

Реєстрація книг обліку розрахункових операцій – друга послуга у переліку адмінпослуг, що користуються найбільшою популярністю серед платників податків Волині. Протягом січня-вересня 2015 року фахівці органів ДФС Волині зареєстрували 8416 книг обліку розрахункових операцій.

Окрім того, представникам бізнесу видано 4648 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями. Саме ця послуга займає третю позицію у рейтингу найактуальніших адміністративних послуг, що надаються у ЦОП та відділеннях ОДПІ області.

Аналітика свідчить, що у ЦОПи платники податків також досить часто звертаються за ліцензіям на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, довідками про подану декларацію про майновий стан і доходи та з метою реєстрації РРО.

Загалом протягом дев’яти місяців 2015 року фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області надали 62188 адміністративних послуг, з яких 48727 надано через Центри обслуговування платників.

З повним переліком адміністративних послуг можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області у розділі «Адміністративні послуги».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.