Схаменися, брехлива владо, одумайся, продажний народе!

Схаменися, брехлива владо, одумайся, продажний народе!
Коли побачив і почув результати підсумків чергових виборів у місцеві ради, мені захотілося не просто заплакати, закричати, а завити від безсилля й обурення. Подивіться, хто у нас доривається до влади (не скрізь, звичайно).

Недобитки регіоналів, підфарбовані у патріотів пройдисвіти і брехуни, популісти. Підлі, знахабнілі політики, як поросні свині, наплодили десятки хитрих партій з милозвучними назвами і давай верещати так, що аж у небі чути, які вони правильні, які добрі, які до посиніння патріотичні, скільки багацько втнуть. А насправді все робиться, щоб допастися до корита і дерибанити.

Подивіться на хитру пику Кернеса, того, що нищив харківський Майдан, знущався над людьми, а виявляється, він сьогодні герой, усіх у сраці має. Його місце в тюрязі, а він править бал, бо нинішня влада це дозволяє.

А хіба мало у нас своїх кернесів, підступних, перефарбованих, котрі прориваються до рад, до влади?

Чому? Бо вона дивиться на все це крізь пальці, потурає, а іноді і підігрує вчорашнім злочинцям. Так і хочеться вигукнути: «За що, за що кращі твої сини, Україно, вмирали на Майдані, на Донбасі?» За те, щоб сьогоднішні покидьки поміняли вчорашніх, януковицьких. Причому ці ще гірші, підліші, підступніші, бо заховані у красиву обгортку, не йдуть напряму, як ті бандюгани. Вони навчилися у сто разів ліпше вішати народу локшину. І купляють, купляють усіх оптом і вроздріб.

Уся біда в тому, що помінялася влада, та не помінялася система, побудована на радянських принципах брехні й обману. Кругом тотальне намахування, корупція. Нічого, абсолютно нічого не змінилось: як брали чиновники хабарі, так і беруть, як несправедливо судили в судах, так і судять. І це не голослівні звинувачення – це наші бідові, нещасні будні.

Як відзначають експерти, таких брудних, продажних виборів ще не було в Україні.

Нахабно і підло підкупляли виборців, усі бачили, тільки влада цього не помічала. Чому? Бо безпорадна, недієва, ніяка. Для неї головне пропіаритися, похизуватися, похвалитися, хоч і нічим.

І все йде від Президента, котрому вистачило клепки влаштовувати у Києві парад, коли під Іловайськом гинули люди. А тепер відбулася й Іловайська виборча трагедія. Там втрачали життя, територію, а тут – волю, совість, достоїнство. Так само нижча чиновницька хитра рать, крім своєї задниці, нічого не бачить. Та винні не лише ті осли зверху, купці душ, а в першу чергу ви, ті, що брали по 100, 200, 400, 500 гривень за свій бридкий, продажний голос. Не печуть, не сверблять вам пальці за своє зрадництво, не повсихали руки? А через місяць-два будете проклинати владу, патякати про те, яка вона паршива, нікудишня, нічого не робить, немає води, тепла, дороги. А хто ж її таку вибрав?! Ви!!!

Болить душа, болить серце. Чому, ну чому ж ми, українці, такі пришелепкуваті, нещасні, продажні?.. Кажуть, кожний народ заслуговує таких правителів, яких має. А ще кажуть: чому бідний – бо дурний, чому дурний – бо бідний. У Франції, Англії, Америці та й у наших сусідів поляків ніхто в житті не додумається продавати свій голос, тільки одні ми.

Євген ХОТИМЧУК, спеціально для газети Вісник+К.

P. S. Простіть мене, шановні читачі, за грубість, вибачте за емоції. Не можу мовчати, бо дуже болить. Не всіх я хаю, а тих, хто себе продає. І я буду щасливий, якщо після цього крику душі хоч одна людина одумається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: влада, думка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато написано в статті, якесь підбурювання повітря???!!! Що ти хотів тут повідомити??? мабуть Романюка відстоюєш, який 5 років нічого не робив, окрім перерізування стрічок.
Відповісти
Згідна з Вами!
Відповісти
Все правильно написав автор, чи ви всі сліпі?1
Відповісти
ти напевно відносишся до категорії тих осіб про яких пише автор якщо тут щось неясно.Повністю підтримую автора. А свої голоси продавали ті хто відмазувався в воєнкоматах від мобілізації і ті які немають відношення до тих подій які відбуваються півтора року.Продажні особи за 400 гривень
Відповісти
Дуже цікаво читати емоційну статтю від редактора газети, в якій зашкалює рівень ""джинси. Газета допомагає прийти до влади пройдисвітам, а потім страшенно обурюється. Подвійні стандарти рулять.
Відповісти
Молодець автор ,нашлохторат ,я давно вже рахую бидлом ,не всіх ,звичайно .
Відповісти
Брехлива влада, продажний народ і... "святі" журналісти, які друкують агітацію без зазначеняя, що це реклама (і відповідно порушують Закон). Волинська область увійшла до п’ятірки "кращих", де найбільше прихованої політичної реклами. Цей рейтинг допоміг з(а)робити Вісник.
Відповісти
і правильно роблять що продають свій голос бо влада наша вже продала свій украінський народ ! !! одна бідність ..зубожіння людей ...!
Відповісти
бідність та зубожжіння у нас якраз через продажність
Відповісти
Хто має достатньо забезпечене життя, той не продає свій голос. Людей змушують це робити високі ціни на компослуги та продукти.
Відповісти
Перечитав цей опус спочатку і до кінця. Написано багато і ні про що. Як кажуть "много да дурного". Конкретики нуль. Якщо автор має конкретні факти то нехай пише представники якої партії де, коли і кому давали і скільки. Про Кернеса нехай в Харкові турбуються, а в нас своїх "Кернесів" доволі а я (Хотимчук) такий білий і пухнастий та тільки людей підбурюю і паплюжу в своїй бульварній газеті. Ганьба!
Відповісти
Хіба Хотимчук буде критикувати Романюка? Медіа-магнату треба відпрацьовувати земельні діляночки.

Відповісти
Погоджуюсь з автором щодо влади і народу,але він забув про продажність журналістів більшість з яких аж ніяк не бідні і убогі.
Відповісти
Останні новини
Схаменися, брехлива владо, одумайся, продажний народе!
30 жовтень, 2015, 12:40