Авіакатастрофа у Єгипті: виявлено тіла 175 загиблих

Авіакатастрофа у Єгипті: виявлено тіла 175 загиблих
Загони єгипетських рятувальників, що працюють на місці катастрофи російського літака авіакомпанії "Когалимавіа" на Синайському півострові, виявили тіла 175 загиблих.

Про це повідомляє УП з посиланням на представників єгипетської служби безпеки.

1 листопада, згідно з повідомлення, рятувальники розширили зону пошуків навколо місця падіння літака – наразі вона становить приблизно 15 квадратних кілометрів.
За словами рятувальників, одне з тіл жертв було виявлено у 8 кілометрах від місця падіння літака.

У суботу рятувальники знаходили тіла жертв в радіусі п'яти кілометрів.
Airbus А-321 авіакомпанії "Когалимавіа", що виконував рейс з Шарм-Еш-Шейха в Петербург, розбився в суботу на півночі півострова Синай поблизу міста Ель-Аріш. Він зник із радарів через 23 хвилини після вильоту. Всв 224 людини, що перебували на борту, загинули.
Разом з тим у МНС РФ заявили, що відправка літака в Петербург з тілами жертв намічена на другу половину дня 1 листопада.

За словами начальника ГУ МНС по Санкт-Петербургу Олексія Анікіна, засідання робочої групи з відправки першого борта МНС з тілами загиблих відбудеться після 11:00 (за Києвом).
В адміністрації Петербурга зазначили, що взаємодію з митними та прикордонними органами вже налагоджено: щоб всі документи для доставки останків були оформлені своєчасно і швидко.

Перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський повідомив в ефірі одного з телеканалів, що Росія звернулася до родичів жертв лайнера з проханням надати зразки ДНК для упізнання загиблих.

"Необхідно, щоб вони прибули до Петербурга. Для цього, повідомляється, для них заброньовано близько 100 місць у готелях. Станом на 11:00 про це поінформовано родичів двох українців", - зазначив Ігнатовський.

Він додав, що наразі триває пошук родичів ще двох українців.
Як відомо, літак А321, що летів з єгипетського Шарм-Ель-Шейха до Санкт-Петербургу, зазнав краху в ніч на 31 жовтня. На борту перебували 224 людини: 217 пасажирів (з них 24 - діти) і 7 членів екіпажу. За даними єгипетської влади і російських дипломатів, усі вони загинули.

За даними МЗС України, на борту літака перебували 4 громадянина України.

Наразі, за даними російських ЗМІ, з місця падіння лайнера вивезено тіла 153 загиблих, які доставлені в Каїр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Авіакатастрофа у Єгипті: виявлено тіла 175 загиблих
01 листопад, 2015, 15:33