Наслідки російських бомбардувань у Сирії. ІНФОГРАФІКА

Наслідки російських бомбардувань у Сирії. ІНФОГРАФІКА
У Міноборони РФ озвучили кількість об'єктів інфраструктури бойовиків, які знищила авіація.

Відповідно до даних відомства, з 30 вересня російська авіація виконала 1391 бойовий виліт та знищила 1623 об'єкти інфраструктури терористів, пише ТСН.

Зокрема, постраждали: 131 склад боєприпасів та палива, 35 заводів та майстерень та 786 польових таборів.

Окрім цього, російськими бомбардуваннями, відповідно до даних Кремля, було знищено 249 пунктів управління та вузлів зв'язку, 371 опорний пункт та 51 тренувальний табір. У Росії переконують, що їхніми цілями є виключно терористи так званої "Ісламської держави". Однак, відповідно до Сирійського центру моніторингу прав людини, від російських обстрілів у Сирії загинув лише 131 бойовик "ІД". Набагато більшими є втрати сил Вільної Сирійської армії, які борються проти режиму нинішнього президента Башара Асада. За місяць від бомбардувань загинули 279 бійців Армії.

Більше того, кількість загиблих терористів "ІД" менша навіть за кількість мирних сирійців, оскільки за місяць від бомбардувань загинули 185 цивільних.

Нагадаємо, що Росія проводить військову повітряну операцію у Сирії з 30 вересня 2015 року. Кремль переконує, що авіація РФ допомагає президенту Сирії Башару Асаду у боротьбі із терористами "Ісламської держави", однак, обстріли, головним чином, ведуться по містах, де перебувають представники опозиційних сил і де бойовики "ІД" помічені не були.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія, Сирія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ключік в розумінні заангажованості в словах, по тексту-"...Сирійського центру моніторингу прав людини", тоб-то громадськой організаціі яка існує на гранти (грантососи). А хто дає грошенята-той і замовляє пісні.
Відповісти
Покажите инфографику разрушения Донбасса армией Украины и динамику истребления украинцев на войне жидвой, узурпировавшей власть.
Відповісти
Слушна репліка. Погоджуюсь на 75%. Не згоден з "ж--вой". Я собі заборонив будь яки синоніми національностей. Є українці, росіяни, євреї. Решта назв для мене не існує.
Відповісти
Останні новини
Наслідки російських бомбардувань у Сирії. ІНФОГРАФІКА
02 листопад, 2015, 19:35